Neler Yeni

Kurye ürünü bırakıp ürün parasını almadı?

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Arkadaşlar bir siteden 350tllik alışveriş yaptım ve bugün kargo geldi ancak gelen kurye ürünü bırakıp gitti para istemedi bile ne yapmalıyım bu durumda Not:ödemeyi nakit olarak seçmiştim

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Demek ki kendi parasından verecekmiş, boşver

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar bir siteden 350tllik alışveriş yaptım ve bugün kargo geldi ancak gelen kurye ürünü bırakıp gitti para istemedi bile ne yapmalıyım bu durumda Not:ödemeyi nakit olarak seçmiştim
Nakit olduğuna emin misiniz? Kolay kolay açık vermezler. Hiç olmadı yarın veya cumartesi gelirler diye düşünüyorum.

Squex

80+ Silver
Kapıda ödeme olarak mı seçtin? Eğer öyleyse hangi şubeden geliyorsa o şubenin numarasını ara ve durumu anlat. İlginç ama unutması normalde kapıda ödemede imza falan da alıyorlar.

En İyi Cevap
3
Gün sonunda eksik paradan sizden almadığını anlar tekrar gelebilir. Başka bir yerde kalın bir kaç gün :p

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Biraz bekle, yarın öbür gün gelip alabilirler. Çünkü böyle açık verdikleri pek olmuyor ama baktın kimse gelmiyor arayıp söyle durumu.

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapıda ödeme olarak mı seçtin? Eğer öyleyse hangi şubeden geliyorsa o şubenin numarasını ara ve durumu anlat. İlginç ama unutması normalde kapıda ödemede imza falan da alıyorlar.
Evet yani bende şaşırdım zili çaldı kapıyı açtım aşağı inip ürünü alıp parasını verecektim bi baktım ürünü koymuş gitmiş

Atyxah

80+ Silver
Yazık kuryeden kesmesinler, bekle bir şey yapma kurye kendi gelir zaten anlayınca. Yoksa parasını kuryeden alacaklar.

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Yazık kuryeden kesmesinler, bekle bir şey yapma kurye kendi gelir zaten anlayınca. Yoksa parasını kuryeden alacaklar.
Knk yazık ama kuryenin dikkatsizliği zaten yarında gelmezse şubeyi arayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
taha yaman
Instagram
tahayamaan
Discord
tahayamaan#6708
Kendi parasından verir veya size bir şekilde ulaşırlar biraz parayı sakla derim ben

Top Bottom