Arama sonuçları: *

1. Heroia

DONANIM ARŞİVİ vs PC HOCASI

Niye kötüleme yapıyorsun beğenmiyor olabilirsin ama iftira bari atma.
  2. Heroia

Babam neden böyle davranıyor?

Biraz sert birisi kendi kafama göre hareket etmeme pek izin vermez. Ayrıca yokluğumda ne olduğunu bildiği için beni dershaneden aldırıp getirdi. 1712392984 Yokluğumda ne olduğunu biliyor o yüzden burdayım zaten
  3. Heroia

Babam neden böyle davranıyor?

Şuan 19 yaşındayım ve liseyi bitirdim. Çocukluğumdan belli kendi dükkanlarımızda sabah akşam demeden çalışıyorum. Ama babam hiçbir zaman hak ettiğim parayı ve isteklerimi karşılamıyor. Ben bu duruma senelerdir sinirleniyorum. Benden önce başkalarının ihtiyaçlarını daha çok önemsiyor. Örneğin...
  4. Heroia

Hangi ekran kartını neden kullanıyorsunuz?

Gtx 1660 süper var 2-3 yıl oluyor alalı. Zamanında iyidi şimdi eskidi.
  5. Heroia

Namaz kılmamak dinden çıkarır mı?

İbadet Allah la senin aranda günahlar affolur İnşallah sen kul hakkı yeme gerisi Allah'ın merhametine kalmış.
  6. Heroia

Ayt matematik hakkında

Bizde dershane de yeni geçtik trigonometri ye panik yapma geç kalmadın bence.
  7. Heroia

Bu berberler niye böyle??

Valla öyle yaa ben kendim tıraş etsem daha iyi olurdu.
  8. Heroia

Bu berberler niye böyle??

Yaa abi benim berber burada değildi. Bende evin oralarda yeni berber açılmış ona bi gideyim azıcık kısaltsın yeter dedim gittim anlattım 2 kere sordu 2 kere anlattım yoldan geçen adama anlatsam anlar makasla kısaltır. Neyse başladı yandan bodoslama girdi sıfırladı üstü kafasına göre kısalttı...
  9. Heroia

Bu saç modelinin ismi ne?

Hmm hocam dalgalı saça da oluyor mu ve ne kadar süre kalıyor böyle yıkarken falan çözmek mi gerekiyor sürekli?
  10. Heroia

Sonunda bilen birisi eyw
  11. Heroia

Hmm şimdi geriye Kayseri'de kaliteli işini yapan berber bulmak kaldı saol. 1701547552 Altan konumuz o mu kardeşim
  12. Heroia

İsmi ne bu modelin? Genelde Afrikalılar veya siyahiler yapıyor ama saçları kıvırcık olduğu için mi yapabiliyorlar? Yoksa dalgalı saça sahip olanlarda böyle örgü örgü yapabilir mi?
  13. Heroia

Kullanmadığım supplementleri nasıl satabilirim?

Hocam bigjoy gainer ne kadara verirsin?
  14. Heroia

A.

Her hangi bir tedavi görüyor mu?
  15. Heroia

Edit programı önerisi

Anladım saol.
  16. Heroia

Edit programı önerisi

capcut pc için oluyor mu?
  17. Heroia

Edit programı önerisi

Merhaba güzel, işe yarayan ve kullanışlı düşük ücretli veya ücretsiz kaliteli edit uygulamaları önerir misiniz?
  18. Heroia

Birisini kibarca nasıl reddedebilirim?

Senide çok üzmüşler belli :cry: tavsiyen için saol.
  19. Heroia

Teşekkür ederim.
  20. Heroia

Bir kız var aynı okuldayız ara ara yazıyor konuşmak istiyor. ama ben pek istemiyorum. kırmadan kibarca nasıl reddedebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom