Neler Yeni

Birisini kibarca nasıl reddedebilirim?

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Bir kız var aynı okuldayız ara ara yazıyor konuşmak istiyor. ama ben pek istemiyorum. kırmadan kibarca nasıl reddedebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Han
Bir kız var aynı okuldayız ara ara yazıyor konuşmak istiyor. ama ben pek istemiyorum. kırmadan kibarca nasıl reddedebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
ortak arkadaşın varsa aracı kullanarak yapabılırsın harici olarak rahatsız oldugunu dile getirebilirsin veya hiç kırmak ıstemıyor isen direk mesajları kısıtla hocam bi süre sonra yazmayı kesecektir baktın çok fazla mesaj atıyor dersin üzgünüm sosyal medya uygulamalarını fazla kullanmıyorum mesajlarında alta düştügü için göremedim kusura bakma de geç

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ortak arkadaşın varsa aracı kullanarak yapabılırsın harici olarak rahatsız oldugunu dile getirebilirsin veya hiç kırmak ıstemıyor isen direk mesajları kısıtla hocam bi süre sonra yazmayı kesecektir baktın çok fazla mesaj atıyor dersin üzgünüm sosyal medya uygulamalarını fazla kullanmıyorum mesajlarında alta düştügü için göremedim kusura bakma de geç
Teşekkür ederim.

dünya hassas kalpler için cehennemdir kardeşim benim. nasıl da iyi nasıl da kibar gelmiş buraya konu bile açmış kırmadan nasıl reddederim diye. eğer gamsız değilse kırmadan reddedemezsin soğuk yap mesaja saatler sonra cevap ver bi süre sonra salar

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dünya hassas kalpler için cehennemdir kardeşim benim. nasıl da iyi nasıl da kibar gelmiş buraya konu bile açmış kırmadan nasıl reddederim diye. eğer gamsız değilse kırmadan reddedemezsin soğuk yap mesaja saatler sonra cevap ver bi süre sonra salar
Senide çok üzmüşler belli :cry: tavsiyen için saol.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Daha önce hiç böyle durum yaşamadım ama okula gidiyorsan veya yaşamıyorsan derslerime/işlerime önem veriyorum o yüzden sosyal medya giremiyorum, ilişki istemiyorum diyebilirsen. Veya ne bileyim mesajlarını cevaplama çok geç cevapla kusura bakma sessizdeydi oyun oynuyordum/çalışıyordum/ders çalışıyordum diyebilirsin.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
üstekiler gibi soğuk yaparsan kız bence kırılır direkt konuşmalısın ben seni arkadaş olarak görüyorum vs vs
ne güzel bi kalbin kardeşim helal olsun sana

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Soğuk yap sürekli.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim