Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,504
Yav hocam seninde saçmanın önde gideni yorumunu yorumlarını görüyorum görüyoruz tamam çok haklıda olabilirsin eyvallah ama sende çok süper değilsin kimse değil yanlış anlama eleştirende sadece bende değilim benim gibi bir sürü kişi bi zaman herkesi tavladın kandırdın bende dahil ama gerçek yüzünde görününce iyice itici gelmeye başladın hele ağzı süt kokan falan filan ona buna kardeşimli mardeşimlide konuşmaların sürekli bi abilikte oynamayı lütfen bırak bura forum profiline bile yaşını koymuşun belkide veletinde tekisin bi fotoyla yapıyorsun bütün bu herşeyi olmasanda istersen 108 ol burası sanal dünya kime ne abilik ne büyüklük gösterdin kanlı canlı her şey önemli ve sendende büyüklerde olur olur
1- Yaşımı koydum çünkü ağzı süt kokan çocuklarla gereksiz tartışmalardan kaçınıyorum,
2- İtici geliyorsam söylemek zorunda değilsin, engelleyip geçebilirsin,
3- Ben hiç bir zaman kendimi "Süper" olarak nitelendirmedim. Sadece hayat konusunda sizin yeni tecrübe ettiğiniz şeyleri ben unuttum,
4- Amacım kimseyi tavlamak değil. Kimsenin benim hakkımda ne düşündüğü de umrumda değil,
Yani şu konuya "Kadını ishal yap" diye tavsiye veren adama bir şey demeyip, bana gelip çemkiriyorsan, Allah aşkına engelle ve muhatap olma benimle.