Evlilik teklifi yüzüğü

Yav hocam seninde saçmanın önde gideni yorumunu yorumlarını görüyorum görüyoruz tamam çok haklıda olabilirsin eyvallah ama sende çok süper değilsin kimse değil yanlış anlama eleştirende sadece bende değilim benim gibi bir sürü kişi bi zaman herkesi tavladın kandırdın bende dahil ama gerçek yüzünde görününce iyice itici gelmeye başladın hele ağzı süt kokan falan filan ona buna kardeşimli mardeşimlide konuşmaların sürekli bi abilikte oynamayı lütfen bırak bura forum profiline bile yaşını koymuşun belkide veletinde tekisin bi fotoyla yapıyorsun bütün bu herşeyi olmasanda istersen 108 ol burası sanal dünya kime ne abilik ne büyüklük gösterdin kanlı canlı her şey önemli ve sendende büyüklerde olur olur

1- Yaşımı koydum çünkü ağzı süt kokan çocuklarla gereksiz tartışmalardan kaçınıyorum,
2- İtici geliyorsam söylemek zorunda değilsin, engelleyip geçebilirsin,
3- Ben hiç bir zaman kendimi "Süper" olarak nitelendirmedim. Sadece hayat konusunda sizin yeni tecrübe ettiğiniz şeyleri ben unuttum,
4- Amacım kimseyi tavlamak değil. Kimsenin benim hakkımda ne düşündüğü de umrumda değil,

Yani şu konuya "Kadını ishal yap" diye tavsiye veren adama bir şey demeyip, bana gelip çemkiriyorsan, Allah aşkına engelle ve muhatap olma benimle. :)

1- Yaşımı koydum çünkü ağzı süt kokan çocuklarla gereksiz tartışmalardan kaçınıyorum,
2- İtici geliyorsam söylemek zorunda değilsin, engelleyip geçebilirsin,
3- Ben hiç bir zaman kendimi "Süper" olarak nitelendirmedim. Sadece hayat konusunda sizin yeni tecrübe ettiğiniz şeyleri ben unuttum,
4- Amacım kimseyi tavlamak değil. Kimsenin benim hakkımda ne düşündüğü de umrumda değil,

Yani şu konuya "Kadını ishal yap" diye tavsiye veren adama bir şey demeyip, bana gelip çemkiriyorsan, Allah aşkına engelle ve muhatap olma benimle. :)
Sende engelleyip geçebilirsin ağzı süt kokan çocukları ozaman senin yaşında ne malum senin gibi bir sürü var arkadan veledin biri burası sanal dünya hiçbişeyin ufacık garantiside yok tabi kimseyi inandırmakta zorunda değilsin oladabilirsin hocam ve tavsiye verene falanda gelirsek ben zaten demişim çok haklıda olabilirsin demişim ben bu konu için değil seni uzun zamandır görüyorum gördüğüm zamanın genel yorumlaması yaptım ama süperlik konusunuda yaştan en iyi hep ben bilirim ben ederim kafasındasın süper nitelendirmedim derken bile unuttum falan diyerek fazlasıyla süperlik yapıyorsun ve diğer dedimde abilik rolü sürekli ona buna kardeşimli mardeşimli falan hocam de geç kimde senin nerden kardeşin falanda oluyor

Sende engelleyip geçebilirsin ağzı süt kokan çocukları ozaman senin yaşında ne malum senin gibi bir sürü var arkadan veledin biri burası sanal dünya hiçbişeyin ufacık garantiside yok tabi kimseyi inandırmakta zorunda değilsin oladabilirsin hocam ve tavsiye verene falanda gelirsek ben zaten demişim çok haklıda olabilirsin demişim ben bu konu için değil seni uzun zamandır görüyorum gördüğüm zamanın genel yorumlaması yaptım ama süperlik konusunuda yaştan en iyi hep ben bilirim ben ederim kafasındasın süper nitelendirmedim derken bile unuttum falan diyerek fazlasıyla süperlik yapıyorsun ve diğer dedimde abilik rolü sürekli ona buna kardeşimli mardeşimli falan hocam de geç kimde senin nerden kardeşin falanda oluyor

Ya güzel kardeşim, konu hakkında bir fikrin yok. Gelmişsin herifin konusunu kirletiyorsun. Bir yüzsün herifin teki benim hakkımda bir konu açmıştı. Orayı bulup eleştirini oraya yazabilirsin. Milletin konusunun içine etmeye hakkın yok. Arada bir de noktalama işaretleri koy da ne yazmaya çalıştığını anlayabilelim.

Kimse benim hocam da olmuyor. İstediğime kardeşim derim geçerim. Benim ne diyeceğime ne hakla sen kendinde karışma cesareti buluyorsun? Hayırdır?

Ben engelleyeceğimi engelledim zaten. Onu da bırak sana sormayayım değil mi? :) Hadi iyi forumlar.

Ya güzel kardeşim, konu hakkında bir fikrin yok. Gelmişsin herifin konusunu kirletiyorsun. Bir yüzsün herifin teki benim hakkımda bir konu açmıştı. Orayı bulup eleştirini oraya yazabilirsin. Milletin konusunun içine etmeye hakkın yok. Arada bir de noktalama işaretleri koy da ne yazmaya çalıştığını anlayabilelim.

Kimse benim hocam da olmuyor. İstediğime kardeşim derim geçerim. Benim ne diyeceğime ne hakla sen kendinde karışma cesareti buluyorsun? Hayırdır?

Ben engelleyeceğimi engelledim zaten. Onu da bırak sana sormayayım değil mi? :) Hadi iyi forumlar.
Konusu kirlenen arkadaşın bi şikayeti varsa gelip diyebilir burda senin asıl adamın konusunun içine edilip edilmemesine karışma cesaretini sen nerden buluyorsun edilen bir şey varsa o diycek sen değil bu 1 2.cisi merak etme noktalamaya gerek yok şair değilim kitap yazmıyorum dediklerimi çok iyi anlıyorsundur cevabınıda bal gibi veriyorsanda 3.cüsü iyi güzel engelliyceni engellediysen sen başlattın dedin diye bende sana diyorum 4.tamam mesele öyleli konuşmanda olmasın ama sürekli bi yaştan ego bir abilik rolü fazlasıyla var tabi ben sadece söylüyorum ister et ister etme gram umrumdada değil şunuda unutma devirde teknoloji devri herkesin elinde telefon senden çok daha büyüklerde var sanalda baban yaşında hatta çok daha büyüklerde dolu var tabii ki hadi sanada iyi forumlar🙂

Konusu kirlenen arkadaşın bi şikayeti varsa gelip diyebilir burda senin asıl adamın konusunun içine edilip edilmemesine karışma cesaretini sen nerden buluyorsun edilen bir şey varsa o diycek sen değil bu 1 2.cisi merak etme noktalamaya gerek yok şair değilim kitap yazmıyorum dediklerimi çok iyi anlıyorsundur cevabınıda bal gibi veriyorsanda 3.cüsü iyi güzel engelliyceni engellediysen sen başlattın dedin diye bende sana diyorum 4.tamam mesele öyleli konuşmanda olmasın ama sürekli bi yaştan ego bir abilik rolü fazlasıyla var tabi ben sadece söylüyorum ister et ister etme gram umrumdada değil şunuda unutma devirde teknoloji devri herkesin elinde telefon senden çok daha büyüklerde var sanalda baban yaşında hatta çok daha büyüklerde dolu var tabii ki hadi sanada iyi forumlar🙂

Babam yaşımdaki adama ben böyle çemkirmem en azından. Öptüm.

Uygunsuz Dil
Yuzugu falan bilmemde Tek onerecegim sey Evlilik teklif etmeden once ev bosken Lavaboya gidip 1 kere isi hallet (COK DAHA IYI DUSUNMENI SAGLIYOR) sonra bos bidr odaya gidip duvara bak ve kendine su sorulari sor

1-Gercekten Birbirimizi Seviyormuyuz?
2-Bunun icin Hazirmiyiz?
3-Beni aldatir mi ? yada ben aldatirmiyim ?

ve cevaplarini dusun Sonra son kararini ver ama kendine karsi drust ol yoksa evlenip 1-2 yil bosanan ciftler gibi olursunuz

Birde ciddi ciddi rollene rollene yazıp üstüne üstlük attığı videoya bak.Hergün 3+1 çekmekten kafan sadece cinsellikten düşünmeye başlamış.Bu adam yazmışki "2 yıldır beraberiz son 3 aydır birlikte yasotiruz".Bunu yazacak kadar cidden g*riz*kalı mısın?

Abi bence buraya sormak yerine ilk sayfadaki arkadaşların dediği gibi yetkili kişilere gidip onlarla istişare etmek en iyisi olur. Hem bu sayede yüzüğü gerçekten sen seçmiş olursun. Şimdiden hayırlı olsun, sizin için mutlu ve uzun ömürlü yıllar diliyorum 🫶🏼

so chic al çokta takma 10bin tl blue diamond ile aynı iş görüyor ve ordaki tektaşlar çok küçük o fiyata sochic 3 te 1 fiyatına ve kocaman taşı var kız taşının gösterişli olmasını sevecektir hemde sochic her yerde mağazası var

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz son 3 aydır aynı evde yaşıyoruz bir sorunumuz yok çok şükür bu yüzden evlilik teklifi yapmayı düşünüyorum kız arkadaşım öyle orjinalmiş elmasmış pırlantaymış takacak bir insan değil ama çok dandik bir şeyde almak istemiyorum bütçem 10.000 ₺ desek nasıl bir yüzük almalıyım ?
Bu forumdan böyle tavsiyeler isteme, kuyumcuya gidip bilgi alman daha iyi olur.

Öncelikle hayırlı olsun dostum. Bunu en azından bu foruma yazmanı, öneri almanı doğru bulmam. Çoğu kişi, yaş fark etmeksizin çok tuhaf bir kafa yapısında ya kasıntılı tipler ya da çoluk çocuk. Etrafındaki kişilere, büyüklerine sorsan çok daha iyi olur

Hayırlı olsun İnşallah her şey dilediğinizce olur, bende arkadaşa katılıyorum bu aslında birkaç mesajla verebileceğin bir karar değil . Evlilik konusunda güvendiğin kişilere ve kendi kendine yalnız kalıp düşün, kesinlikle sonuca varacaksın. Ayrıca yüzük için kız arkadaşının tarzına uygun bir şey almanı tavsiye ederim kuyumcularda bilgi verir

2 yıldır aynı evde yaşıyorsunuz gayette mutlusunuz neden resmiyete dökmek istiyorsunuz bundan 5 yıl sonra boşanmak isterseniz senin için baya sıkıntı olabilir. Tabii pek haddime değil sadece fikir söylüyorum gerçekten evlenmek istiyorsanız Bence evlilik sözleşmesi imzalayın. Umarım hayatınız mutlu geçer

Geri