Evlilik teklifi yüzüğü

Cristo20

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz son 3 aydır aynı evde yaşıyoruz bir sorunumuz yok çok şükür bu yüzden evlilik teklifi yapmayı düşünüyorum kız arkadaşım öyle orjinalmiş elmasmış pırlantaymış takacak bir insan değil ama çok dandik bir şeyde almak istemiyorum bütçem 10.000 ₺ desek nasıl bir yüzük almalıyım ?

Yuzugu falan bilmemde Tek onerecegim sey Evlilik teklif etmeden once ev bosken Lavaboya gidip 1 kere isi hallet (COK DAHA IYI DUSUNMENI SAGLIYOR) sonra bos bidr odaya gidip duvara bak ve kendine su sorulari sor

1-Gercekten Birbirimizi Seviyormuyuz?
2-Bunun icin Hazirmiyiz?
3-Beni aldatir mi ? yada ben aldatirmiyim ?

ve cevaplarini dusun Sonra son kararini ver ama kendine karsi drust ol yoksa evlenip 1-2 yil bosanan ciftler gibi olursunuz

Yuzugu falan bilmemde Tek onerecegim sey Evlilik teklif etmeden once ev bosken Lavaboya gidip 1 kere isi hallet (COK DAHA IYI DUSUNMENI SAGLIYOR) sonra bos bidr odaya gidip duvara bak ve kendine su sorulari sor

2-Bunun icin Hazirmiyiz?

ve cevaplarini dusun Sonra son kararini ver ama kendine karsi drust ol yoksa evlenip 1-2 yil bosanan ciftler gibi olursunuz

adam 2 yıldır beraberiz 3 aydır aynı evdeyiz demiş bunları düşünmemiş midir sence

2-Bunun icin Hazirmiyiz?

sağolun hocam bunlar düşünülmüş şeyler yoksa aklıma evlilik gibi bir fikir gelmez çoğu genç gibi karşıydım bende bunlarla ilgili kafamda soru işareti kalmadığı için bu şekilde düşünmeye başladım, kendi soruma gelecek olursam 0,30 karat bluediamond'tan bir yüzük beğendim onu alacak gibiyim.

adam 2 yıldır beraberiz 3 aydır aynı evdeyiz demiş bunları düşünmemiş midir sence
Ya Hocam Ona bakarsaniz bunu dusundugunu soyleyen ayni sekidle birakin 2 yili 3-5 senedir beraber olan ama evlendikten sonra ayrilan Insanlar var Cunku sevgili olmak ile evlilik cok farkli bir sey sorumluluk biniyor insanin uzerine

Mesela Evleneceginiz Insan Cocuk sahibi olmaya ahzirmi ?
Sizler Ebeveyin olmaya ahzirmisiniz ?
Erkek Baska Kadinlara Bakmayacagindan Aldatmayacagindan eminmi ? Ayni sekiodle kadinda nefsine sahip cikabileceginden emin mi ?
Kadin Gercekten Artik Bir anne gibi Giyinmeye , Hareket etmeye Okey mi ?

vs.....

Hocam pırlantanın iyisi falan yok zaten. %99.9'u imaj üzerine kurulmuş bir sistem. Maddiyatında değilseniz tarzına uygun seçmen yeterli. Çarşıda tahta tezgah açan elemandan almasan yeter. Üç beş satıcı belli.

Kibar mı kaba mı ona karar ver. Eşini sen tanıyorsun. Kimi kadın zarif duranı seviyor kimi eline baktıklarında fark edilsin istiyor. Bileklik, kolye gibi şeyler kullanmıyorsa zarif bir şey alabilirsin. Sormak istemezsen yani sürpriz vb olacaksa. Arkadaşlarını yoklayabilirsin. "Tek" taş olmasına takan tipler de oluyor. Bazıları birleştirilmiş sinek gözü gibi küçük parçalardan oluşan tek parça olabiliyor. Takıntılı biriyse onlardan uzak dur.

So chic'ten sakın alma.

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz son 3 aydır aynı evde yaşıyoruz bir sorunumuz yok çok şükür bu yüzden evlilik teklifi yapmayı düşünüyorum kız arkadaşım öyle orjinalmiş elmasmış pırlantaymış takacak bir insan değil ama çok dandik bir şeyde almak istemiyorum bütçem 10.000 ₺ desek nasıl bir yüzük almalıyım ?

Ilk önce hayırlı olsun kardeşim. Çok tanındık bir kuyumcuya git (zen, bluediamond vs) buraya yazdıklarını onlara söyle. Emin ol, ağzı daha süt kokan tipten tavsiye almandan daha sağlıklı olur ve daha profesyonelce yaklaşırlar. En azından ne alabileceğin hakkında fikir sahibi olursun ve bütçe konusunda da aklında soru işareti kalmaz.

Allah'tan şurada insan engelleme var. Kimden bahsettiğimi anlamışsındır umarım. 🫡

Ilk önce hayırlı olsun kardeşim. Çok tanındık bir kuyumcuya git (zen, bluediamond vs) buraya yazdıklarını onlara söyle. Emin ol, ağzı daha süt kokan tipten tavsiye almandan daha sağlıklı olur ve daha profesyonelce yaklaşırlar. En azından ne alabileceğin hakkında fikir sahibi olursun ve bütçe konusunda da aklında soru işareti kalmaz.

Allah'tan şurada insan engelleme var. Kimden bahsettiğimi anlamışsındır umarım. 🫡
iyi dileklerin için çok sağolasın abi, evet gidip hem de görerek almak daha iyi olacak gibi duruyor, biraz bütçeden dolayı çekiniyordum gitmeye ama hayatta 1 kere yapılacak bir şey gitsem daha iyi olur.

iyi dileklerin için çok sağolasın abi, evet gidip hem de görerek almak daha iyi olacak gibi duruyor, biraz bütçeden dolayı çekiniyordum gitmeye ama hayatta 1 kere yapılacak bir şey gitsem daha iyi olur.

Her bütçeye uygun, çok güzel modeller var. O yüzden bölgende kaç tane kuyumcu varsa gezmeni öneririm. Ben de çok gezdim zamanında. 🤣

Hayırlı olsun demeye ve her şeyin istediğin gibi gitmesini istediğimi söylemek için yazıyorum , yaşım henüz böyle şeylere yetmiyor o yüzden öneri yapamıyorum ama umarım mutlu olursunuz kral.

Hayırlı olsun demeye ve her şeyin istediğin gibi gitmesini istediğimi söylemek için yazıyorum , yaşım henüz böyle şeylere yetmiyor o yüzden öneri yapamıyorum ama umarım mutlu olursunuz kral.

ŞU forumda keşke herkes senin kadar olgun olsa anasını satayım. Birilerinin yazdığı yorumu görünce telefonu fırlatasım geldi. Bunlar bir de çoğalacak...

ŞU forumda keşke herkes senin kadar olgun olsa anasını satayım. Birilerinin yazdığı yorumu görünce telefonu fırlatasım geldi. Bunlar bir de çoğalacak...
Yav hocam seninde saçmanın önde gideni yorumunu yorumlarını görüyorum görüyoruz tamam çok haklıda olabilirsin eyvallah ama sende çok süper değilsin kimse değil yanlış anlama eleştirende sadece bende değilim benim gibi bir sürü kişi bi zaman herkesi tavladın kandırdın bende dahil ama gerçek yüzünde görününce iyice itici gelmeye başladın hele ağzı süt kokan falan filan ona buna kardeşimli mardeşimlide konuşmaların sürekli bi abilikte oynamayı lütfen bırak bura forum profiline bile yaşını koymuşun belkide veletinde tekisin bi fotoyla yapıyorsun bütün bu herşeyi olmasanda istersen 108 ol burası sanal dünya kime ne abilik ne büyüklük gösterdin kanlı canlı her şey önemli ve sendende büyüklerde olur olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,761
Üyeler
186,940
Son üye
Erdem0808
Geri