ortak arkadaşın varsa aracı kullanarak yapabılırsın harici olarak rahatsız oldugunu dile getirebilirsin veya hiç kırmak ıstemıyor isen direk mesajları kısıtla hocam bi süre sonra yazmayı kesecektir baktın çok fazla mesaj atıyor dersin üzgünüm sosyal medya uygulamalarını fazla kullanmıyorum mesajlarında alta düştügü için göremedim kusura bakma de geçBir kız var aynı okuldayız ara ara yazıyor konuşmak istiyor. ama ben pek istemiyorum. kırmadan kibarca nasıl reddedebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim.ortak arkadaşın varsa aracı kullanarak yapabılırsın harici olarak rahatsız oldugunu dile getirebilirsin veya hiç kırmak ıstemıyor isen direk mesajları kısıtla hocam bi süre sonra yazmayı kesecektir baktın çok fazla mesaj atıyor dersin üzgünüm sosyal medya uygulamalarını fazla kullanmıyorum mesajlarında alta düştügü için göremedim kusura bakma de geç
dünya hassas kalpler için cehennemdir kardeşim benim. nasıl da iyi nasıl da kibar gelmiş buraya konu bile açmış kırmadan nasıl reddederim diye. eğer gamsız değilse kırmadan reddedemezsin soğuk yap mesaja saatler sonra cevap ver bi süre sonra salarBir kız var aynı okuldayız ara ara yazıyor konuşmak istiyor. ama ben pek istemiyorum. kırmadan kibarca nasıl reddedebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Senide çok üzmüşler belli tavsiyen için saol.dünya hassas kalpler için cehennemdir kardeşim benim. nasıl da iyi nasıl da kibar gelmiş buraya konu bile açmış kırmadan nasıl reddederim diye. eğer gamsız değilse kırmadan reddedemezsin soğuk yap mesaja saatler sonra cevap ver bi süre sonra salar
Ben gayim diyebilirsinBir kız var aynı okuldayız ara ara yazıyor konuşmak istiyor. ama ben pek istemiyorum. kırmadan kibarca nasıl reddedebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Daha önce hiç böyle durum yaşamadım ama okula gidiyorsan veya yaşamıyorsan derslerime/işlerime önem veriyorum o yüzden sosyal medya giremiyorum, ilişki istemiyorum diyebilirsen. Veya ne bileyim mesajlarını cevaplama çok geç cevapla kusura bakma sessizdeydi oyun oynuyordum/çalışıyordum/ders çalışıyordum diyebilirsin.Bir kız var aynı okuldayız ara ara yazıyor konuşmak istiyor. ama ben pek istemiyorum. kırmadan kibarca nasıl reddedebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
bu karizma halis mi
Estağfurullah hocam. Ama keşke yazım kurallarının içinden geçmeden reddetseymişim.Sınava çalışınca hatalar daha çok göze çarpıyorbu karizma halis mi
şu seviyeye ne zaman ulaşırız acabaEstağfurullah hocam. Ama keşke yazım kurallarının içinden geçmeden reddetseymişim.Sınava çalışınca hatalar daha çok göze çarpıyor