Neler Yeni

Ayt matematik hakkında

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz şuanda çoğu matematik hocası ayt kampında limit konu anlatımlarına geçmiş durumda ancak ben şuanda konu olarak daha yeni trigonometriye geçtim hocalara kıyasla aşırı yavaş kalıyorum(birazda geç başladım kamplara) bu yavaş kalmamın bir diğer sebebi ise bir konu bittikten sonra 3 kaynaktan o konuya ait soruları çözmekten kaynaklanıyor bu alışkanlığımdan vazgeçip konu bittikten sonra hemen 1 kaynaktan çözüp ilerlemekmi lazım (sonrasında diğer kaynakları da çözerim)yoksa az önce bahsettiğim şekildemi ilerlemem daha sağlıklı olur

Rulep

80+ Gold
Temelime bağlı 1-2 kaynaktan çözüp geçebilirsin geç kaldım diye düşünme ben polinomları yeni bitirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Yuzarsef
4 kez sınavlara girdim iyi de bir sonuç aldım. Matematikte 3 şık birbirine benziyor ise dördüncü şık doğrudur mantığı ile 17 net yaptım denemeyi bir düşün derim.

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temelime bağlı 1-2 kaynaktan çözüp geçebilirsin geç kaldım diye düşünme ben polinomları yeni bitirdim
ilk 20k istiyorum geç kalıyormuşum gibi geliyor
12. sınıfın 2. dönem konularında hiç temelim yok ondan önceki konularda azda olsa aşinalık var
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 kez sınavlara girdim iyi de bir sonuç aldım. Matematikte 3 şık birbirine benziyor ise dördüncü şık doğrudur mantığı ile 17 net yaptım denemeyi bir düşün derim.
hocam daha konuları bitirmeden ayt mat denemesine başlamak mantıksız geliyor

Rulep

80+ Gold
ilk 20k istiyorum geç kalıyormuşum gibi geliyor
12. sınıfın . dönem konularında hiç temelim yok ondan önceki konularda azda olsa aşinalık var
Ben mezun kafasıyla düşünmüşüm geç kalıyor olabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okulda Matta neredeseniniz

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Bizde dershane de yeni geçtik trigonometri ye panik yapma geç kalmadın bence.

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
Bizde dershane de yeni geçtik trigonometri ye panik yapma geç kalmadın bence.
şunu anlatmaya çalışmıştım aslında
konu anlatımlarını izledikten sonra 1 kaynak bitirip hemen ardından diğer konulara geçerek çatır çatır hızlı bir şekilde bitirmekmi (diğer 2 soru bankasını tekrar için kullanacağım)mantıklı yoksa yavaş ilerleyip sağlam gitmekmi

Rulep

80+ Gold
şunu anlatmaya çalışmıştım aslında
konu anlatımlarını izledikten sonra 1 kaynak bitirip hemen ardından diğer konulara geçerek çatır çatır hızlı bir şekilde bitirmekmi (diğer 2 soru bankasını tekrar için kullanacağım)mantıklı yoksa yavaş ilerleyip sağlam gitmekmi
Yavaş ve sağlam ama yavaşın da bir dozu vardır kaçırmayın o dozu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,650
Üyeler
163,201
Son üye
Syucesoy
Top Bottom