Kanka emin ol hiçbir şey yapamazsın. Dua Et Trafik polisi çağırmamış :D
Kendim de bir abimizin dükkanında yaşadık böyle bir olayı. Kuryede ehliyet yokmuş araca vurmuş.
Emekli polis'in aracına vurmuş. fakat çocuk direkt kaçıp dükkana geliyor dükkandan bir çalışan onun kıyafetlerini giyiyor...
Öncelikle yeni başladıysanız Full Body'e devam etmenizi öneririm.
Protein olarak başlarda bu protein oranına çok takılma.
Boy kilo endeksine göre çok yiyip az yemeğe özen göster.
benim kızdığım durum da odur zaten. Eğer borcu o gün o ay ödeyemeyeceksen şu gün ödeyeceğim deme. Eğer benim farklı bir yere ödemem olsaydı eğer şuan o yüzden sıkışmıştım Temmuz ayında. Fakat çok şükür kenardan vermiştim.
İnsanlar çok garip ve nankör.
Hele ki akrabalara borç asla vermeyin. arkadaşı geçtim de.
Temmuzda alacağım Çeyrek Altınım vardı. Akrabam "çok sıkıştım Temmuzda öderim " diyerek aldı benden.
Martı bitireceğiz hala gelecek Altın :D
Öncelikle Kendi Çözümlerinizle Başlayın. Müdür , Öğretmen , Rehberlik desteği vs. bu kişilerle konuşun. Çözüm oluşturmazlar ise Ailenize bahsedin. Aileniz ile okula gidin gerekirse Ailenize "sınıf değişikliği için" konuşun.
Merhaba,
Bende aynı bölümü okuyorum fakat iyi bir işe giremeyeceğinizi nerden çıkarttınız? Gerçi nerede okuyorsunuz onu bilmiyorum fakat zaten bu tarz bölümlerde bölümde öğrendiklerinizle gidip bir iş bulamazsınız. Kendinizin bu işe yatkınlığınızın olması gerekir. Bölümden mezun olup güzel...
Öncelikle değerli üslubun için ben teşekkür ederim. Sana yapılan durum zaten hiç hoş bir durum değil fakat bir düşün o gün ondan önce kaç durum yaşadı. Belki de kazanın ucundan kurtuldu. Her insan sakin kalamıyor fakat bu sana hakaret etme anlamı oluşturmuyor.
Örnek olayların da Çoğunlukla...
Bende motorcuyum sebebini hemen söyleyeyim. İnsanlar bizim hakkımızda çok fazla yorum yapıyorlar. Arabalar bize hiçe sayıyor. İnsanlar yollarda dikkatsiz (yaya ve araba) bu yüzden agresifiz.
Çünkü tek korumamız ekipman. Bir kaza anında Her türlü bir araçtan daha fazla hasar alıyoruz. Zaten...
2. Dönem oldu Ne Kız Ne Erkek Arkadaşım yok. Zaten okuduğum İl Pek Bana Göre değildi İş Olanakları yüzünden gelmiştim. Birde çok güzel bir yerde okumuyorsan Lise 5 Havası veriyor. Ben Geldiğim Zaman baya bir rekabet olur sanıyordum fakat hepsi terane.