Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Motosikletle Ehliyetsiz bir şekilde arabaya çarptım

Kanka emin ol hiçbir şey yapamazsın. Dua Et Trafik polisi çağırmamış :D Kendim de bir abimizin dükkanında yaşadık böyle bir olayı. Kuryede ehliyet yokmuş araca vurmuş. Emekli polis'in aracına vurmuş. fakat çocuk direkt kaçıp dükkana geliyor dükkandan bir çalışan onun kıyafetlerini giyiyor...
  2. ImToretto

Haftada 3 Gün Spora Başladım Yardımlarınız Lazım

Maalesef o kadar detaylı bir bilgiye sahip değilim önceden çok uğraşıyordum. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur.
  3. ImToretto

Haftada 3 Gün Spora Başladım Yardımlarınız Lazım

Öncelikle yeni başladıysanız Full Body'e devam etmenizi öneririm. Protein olarak başlarda bu protein oranına çok takılma. Boy kilo endeksine göre çok yiyip az yemeğe özen göster.
  4. ImToretto

İddia oynayarak(legal sitelerden) parayı katlamak mümkün mü ?

Bir youtube kanalı yapmış. Pekte başarılı olamamış. Ayrıca üst üste 12 13 kupon tutturma ihtimali çok düşük.
  5. ImToretto

Tanıdığa verilen borcu isteyince gurur yapması

Haklısınız cidden bu yüzden artık kimseye borç vermiyorum. kimseden de almıyorum zorda kalmadıkça.
  6. ImToretto

benim kızdığım durum da odur zaten. Eğer borcu o gün o ay ödeyemeyeceksen şu gün ödeyeceğim deme. Eğer benim farklı bir yere ödemem olsaydı eğer şuan o yüzden sıkışmıştım Temmuz ayında. Fakat çok şükür kenardan vermiştim. İnsanlar çok garip ve nankör.
  7. ImToretto

Hele ki akrabalara borç asla vermeyin. arkadaşı geçtim de. Temmuzda alacağım Çeyrek Altınım vardı. Akrabam "çok sıkıştım Temmuzda öderim " diyerek aldı benden. Martı bitireceğiz hala gelecek Altın :D
  8. ImToretto

Üni Zorluyor ikinci üni açıktan okusam olur mu

Anladım o zaman hakkınızda şimdiden hayırlısı olsun.
  9. ImToretto

Artık Bu Konudan Bıktım

Öncelikle Kendi Çözümlerinizle Başlayın. Müdür , Öğretmen , Rehberlik desteği vs. bu kişilerle konuşun. Çözüm oluşturmazlar ise Ailenize bahsedin. Aileniz ile okula gidin gerekirse Ailenize "sınıf değişikliği için" konuşun.
  10. ImToretto

Üni Zorluyor ikinci üni açıktan okusam olur mu

Merhaba, Bende aynı bölümü okuyorum fakat iyi bir işe giremeyeceğinizi nerden çıkarttınız? Gerçi nerede okuyorsunuz onu bilmiyorum fakat zaten bu tarz bölümlerde bölümde öğrendiklerinizle gidip bir iş bulamazsınız. Kendinizin bu işe yatkınlığınızın olması gerekir. Bölümden mezun olup güzel...
  11. ImToretto

motorcular bana sürekli laf atıyorlar ( hakaret )

Öncelikle değerli üslubun için ben teşekkür ederim. Sana yapılan durum zaten hiç hoş bir durum değil fakat bir düşün o gün ondan önce kaç durum yaşadı. Belki de kazanın ucundan kurtuldu. Her insan sakin kalamıyor fakat bu sana hakaret etme anlamı oluşturmuyor. Örnek olayların da Çoğunlukla...
  12. ImToretto

motorcular bana sürekli laf atıyorlar ( hakaret )

Bende motorcuyum sebebini hemen söyleyeyim. İnsanlar bizim hakkımızda çok fazla yorum yapıyorlar. Arabalar bize hiçe sayıyor. İnsanlar yollarda dikkatsiz (yaya ve araba) bu yüzden agresifiz. Çünkü tek korumamız ekipman. Bir kaza anında Her türlü bir araçtan daha fazla hasar alıyoruz. Zaten...
  13. ImToretto

Üniversite Hakkında Sorum Var

2. Dönem oldu Ne Kız Ne Erkek Arkadaşım yok. Zaten okuduğum İl Pek Bana Göre değildi İş Olanakları yüzünden gelmiştim. Birde çok güzel bir yerde okumuyorsan Lise 5 Havası veriyor. Ben Geldiğim Zaman baya bir rekabet olur sanıyordum fakat hepsi terane.
  14. ImToretto

Askerlik tecilim bitiyor ne yapmalıyım

Üst Üste Konu Açmanıza Gerek Yok. Bilen Arkadaşlar Cevaplayacaklardır. @ca.s
  15. ImToretto

Sohbet muhabbet edecek

sıkıntı şurda birde kaliteli insanlar da çok kalmamış hani yardımlaşma konusunda vs.
  16. ImToretto

Sohbet muhabbet edecek

Keşke olsa ama yapacak bir şey yok bizde gideceğiz illa bir gün..
  17. ImToretto

Sohbet muhabbet edecek

Gece gece millet demleniyordur veya yatıyordur. Gerçi artık eski aktiflik ölmüş bayadan beri yoktum.
  18. ImToretto

Pc yi açık bırakmak sıkıntılı mı

Kısa Sürelerde zaten sıkıntı olmaz merak etmeyin. Kapatıp Açmakla o kısa sürede uğraşmanıza gerek yok
  19. ImToretto

Masaüstü düzeniniz nasıl ?

Şu Şekilde Kullanıyorum 😳
  20. ImToretto

Modlar neye göre ban atıyorlar?

Maalesef ki silinmiyor :peeposad:
Top Bottom