Neler Yeni

Üniversite Hakkında Sorum Var

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
CesarVialpando

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamamiyle iletişim kurma ve bağla alakalı. Ben üninin ilk 2haftası yoktum 2-3arkadaş grubuna dahil oldum samimiyet var fakat sürekli değil. Onun dışında ben de tek tabancayım. İlerde network açısından kötü olur sadece

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
2. sınıfım ilk gun kurdugum grupla devam edıyoruz oldukca ıyı su anda

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Selamlar. Bu yıl üniversitede 3. yılım. Bulunduğum her ortamda mutlaka arkadaşım vardır ama üniversitede bir iki kişi dışında öyle samimi arkadaşım yok. Onlar da pek gelmiyor zaten. Çoğunlukla tekim diyebilirim. Çoğu kişi bireysel takılıyor gördüğüm kadarıyla. Sizde de böyle mi?
Ben de 3. sınıfım, 3. sınıflar arasında arkadaşım yok. Olanlar da zaten ilk 2 seneden edindiğim 2-3 arkadaşım var samimi olduğum. Çok arkadaş değil az ama öz arkadaş lazım. Sınıfından yakın gördüğün kişilerle sohbet eedebilirsin ya da alt-üst sınıflarla da takılabilirsin.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
2. Dönem oldu Ne Kız Ne Erkek Arkadaşım yok. Zaten okuduğum İl Pek Bana Göre değildi İş Olanakları yüzünden gelmiştim. Birde çok güzel bir yerde okumuyorsan Lise 5 Havası veriyor. Ben Geldiğim Zaman baya bir rekabet olur sanıyordum fakat hepsi terane.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İlk zamanlar grupça takılırdık. Şöyle bi 15 kişi falan. Sonra herkes grupta daha yakın olduğu kişiyle veya kişilerle grup kurmaya başladı. Ben de dahil. Daha sonra o küçük gruplarda anlaşmazlıklar oldu arkadan bıçaklanmalar oldu herkes dağıldı. Üniyi bitirirken yalnız bitirdim. Çoğu insan böyle bence normal.

Top Bottom