Neler Yeni

Tanıdığa verilen borcu isteyince gurur yapması

ibrahimua

80+ Bronze
Arkadaslar öncelikle aklınız varsa tanıdığınız birine 500 tlden fazla borç vermeyin.

Tanıdıgınız insanlara verdiginiz borç genelde denilenin aksine çok geç döner senin sabrın test edilir en sonunda sen istersin ve gurur yaparlar “ kaçıyor muyuz ya” muhabbeti yaparlar. peki ya siz ne dersiniz c A nım kardeşi M öde artı K.

Sonra iş kavga boyutuna gider ve yüzsüz ilan edilirsiniz. NOT ; yüzsüz dahi ilan edilseniz böyle adamlara prim vermeyin.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Hele ki akrabalara borç asla vermeyin. arkadaşı geçtim de.
Temmuzda alacağım Çeyrek Altınım vardı. Akrabam "çok sıkıştım Temmuzda öderim " diyerek aldı benden.
Martı bitireceğiz hala gelecek Altın :D

ibrahimua

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hele ki akrabalara borç asla vermeyin. arkadaşı geçtim de.
Temmuzda alacağım Çeyrek Altınım vardı. Akrabam "çok sıkıştım Temmuzda öderim " diyerek aldı benden.
Martı bitireceğiz hala gelecek Altın :D
Ya insanlar nasıl böyle oluyor anlamıyorum borc almayı bi nebze anlarım hani bazen yetmiyor ben 19 yaşındayım bana bile yetmiyor. Ama birinden borç alıcaksam kanka … tarihte vercem diyerek alırım o gün sabahın köründe onun aklına getirmeden anında öderim ki arkadaslarım ve arkadas cevrem anında verirler bana borc istedigimde cünkü dedigim gün vericegimi biliyorlar

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Ya insanlar nasıl böyle oluyor anlamıyorum borc almayı bi nebze anlarım hani bazen yetmiyor ben 19 yaşındayım bana bile yetmiyor. Ama birinden borç alıcaksam kanka … tarihte vercem diyerek alırım o gün sabahın köründe onun aklına getirmeden anında öderim ki arkadaslarım ve arkadas cevrem anında verirler bana borc istedigimde cünkü dedigim gün vericegimi biliyorlar
benim kızdığım durum da odur zaten. Eğer borcu o gün o ay ödeyemeyeceksen şu gün ödeyeceğim deme. Eğer benim farklı bir yere ödemem olsaydı eğer şuan o yüzden sıkışmıştım Temmuz ayında. Fakat çok şükür kenardan vermiştim.
İnsanlar çok garip ve nankör.

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
Arkadaslar öncelikle aklınız varsa tanıdığınız birine 500 tlden fazla borç vermeyin.

Tanıdıgınız insanlara verdiginiz borç genelde denilenin aksine çok geç döner senin sabrın test edilir en sonunda sen istersin ve gurur yaparlar “ kaçıyor muyuz ya” muhabbeti yaparlar. peki ya siz ne dersiniz c A nım kardeşi M öde artı K.

Sonra iş kavga boyutuna gider ve yüzsüz ilan edilirsiniz. NOT ; yüzsüz dahi ilan edilseniz böyle adamlara prim vermeyin.
Valla hocam benimde borç verdiğim çok kişi oldu ancak hiç böyle bir durum yaşamadım genelde 1 hafta içersinde veriyorlardı

ibrahimua

80+ Bronze
benim kızdığım durum da odur zaten. Eğer borcu o gün o ay ödeyemeyeceksen şu gün ödeyeceğim deme. Eğer benim farklı bir yere ödemem olsaydı eğer şuan o yüzden sıkışmıştım Temmuz ayında. Fakat çok şükür kenardan vermiştim.
İnsanlar çok garip ve nankör.
kesinlikle haklısın ona göre plan yapıyor karsıdaki insanda. Ben zaten kenarda olan birikimime güvenirim su tarihte ödeyeceğim dedigimde eger ödeyemeyecek durumdaysam kenardaki birikimden bozar yine öderim. Ama cogu insan hem ayranım dökülmesin hem kafasında

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
kesinlikle haklısın ona göre plan yapıyor karsıdaki insanda. Ben zaten kenarda olan birikimime güvenirim su tarihte ödeyeceğim dedigimde eger ödeyemeyecek durumdaysam kenardaki birikimden bozar yine öderim. Ama cogu insan hem ayranım dökülmesin hem kafasında
Haklısınız cidden bu yüzden artık kimseye borç vermiyorum. kimseden de almıyorum zorda kalmadıkça.

ibrahimua

80+ Bronze
Valla hocam benimde borç verdiğim çok kişi oldu ancak hiç böyle bir durum yaşamadım genelde 1 hafta içersinde veriyorlardı
Çevrenizdeki insanlara bağlı zaten bu durum ama her zaman bu tarz insanlar da borç istemiyor illaki sizin kafanıza giriyorlar “ailemin su borcu var acil lazım” fln gibi seylerle bi sekilde alıyorlar insanlık hali veriyorsun ister istemez. Sonra adam senin gözünün önünde kyk bursunu 2 günde bitiriyo borcunu ödemeyip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısınız cidden bu yüzden artık kimseye borç vermiyorum. kimseden de almıyorum zorda kalmadıkça.
Ben yeni sistem geliştirdim döviz veriyorum borç veya tl vericeksem de en fazla 500 tl var kanka yaa ayagı yapıp kapatıyorum konuyu

pc ustasi1

80+ Silver

Bunları ortamda rezil edeceksin yüzüne yüzüne söyleyeceksin

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hiçbir kimseye borç vermeyin. Kimseye paranızın olduğunu söylemeyin. Kimseye planlarınızdan, hayallerinizden bahsetmeyin. Kimseye zayıf noktalarınızı belli etmeyin.

Her biri yaşandı ve bir şekilde bitti. Üzülen taraf olursunuz.

ibrahimua

80+ Bronze
Hiçbir kimseye borç vermeyin. Kimseye paranızın olduğunu söylemeyin. Kimseye planlarınızdan, hayallerinizden bahsetmeyin. Kimseye zayıf noktalarınızı belli etmeyin.

Her biri yaşandı ve bir şekilde bitti. Üzülen taraf olursunuz.
Kral her erkegin bi deneyimi oluyor bu konularda hepsini yasadık bi daha kolay kolay yapmıyorum hicbirinş de

eneskaya6

80+ Silver
Kimseye borc verilmez ölüm kalim disinda. 2013 yılında kuzenim ve babası(enistem) galeri isine girdiklerinde dolandirildilar o zamanin parasiyla 350-400k civari paraya ihtiyaclari vardi dolandirildiklari icin yoksa mahkemelik olacaklardi cevrede ki akrabalardan hep parca parca borc istediler bizde 100k verdik altin doviz karışık. 2018 yılında dönüş yaptilar yine altin doviz olarak verdiler ama aradan 5 sene gecti biz parayi verdigimiz de istanbulda 1 daire 250k falandi istanbul cevresi arsa bakiyorduk hazirda belli miktar nakit olmadigi icin arsa alamadik. Aldiklari paranin kurusuna kadar odediler ama yüksek miktar asla ve asla vermeyin zaman zaman elinize yatirim firsati gecebiliyor siz degerlendiremiyorsunuz sonra. O arada 5 sene paranin gelmesini bekle düzgün yatirim yapamion falan filan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,226
Üyeler
167,082
Son üye
Nizami15
Top Bottom