Arama sonuçları: *

1. Jony Case

Ybs sıralamaları kaç bin geriye atar?

Gazi 43k Yıldırım beyazıt akdeniz 34-35k düştü bu sene eşit ağırlıkta kötü şeyler oldu bütün bölümlerde
  2. Jony Case

Temmuz Doğumlu Biri Nasıl oy kullanabilir?

Arkadaşlar temmuz doğumluyum oy kullanma ihtimalim var mı ? Nüfus müdürlüğüne falan başvursam kullanır miyim sizce
  3. Jony Case

herkes neden pp resmini seçtigini anlatsın

2020 Aorus Fanlıgı nedeniyle
  4. Jony Case

Yks ye şimdiden çalışmalımıyım?

Tyt mat calıs
  5. Jony Case

7 saat uyku yeterli mi?

6-7 saat uyuyorum dershane+okul+ders çalışmak çok yoruyor gece 11 oldu mu gözler gidiyor.
  6. Jony Case

Özgürlüğün son günü başlıyor

Liberal avına çıkmak Yks Ea da ilk 50k ya girmek
  7. Jony Case

Gizli Milliyetinizi Biliyormusunuz?

Çin çıktı gomonist olduk
  8. Jony Case

Gidin şu köpeğinize ağızlık takın takmayanı uyarın

Köpekleri toplamak en iyi çözüm
  9. Jony Case

Türkiye'yi kurtarıyoruz !

Şuan serbest piyasa olduğu için görüyoruz olanları artık kendinize gelin burası ab veya abd değil
  10. Jony Case

Her şehir yavaş yavaş gelişir zaten ekonomiye devlet müdahalesi olduğu için daha pahalı olayı da ortadan kalkar bir noktaya kadar ücretsiz diyorum tamamen değil herkes aynı şeyleri kullansın demiyorum sadece bunların fiyatları dengeli olacak diyorum özel okul konusu tartışmaya açık
  11. Jony Case

Tamamını okusan anlardım çiçek yok krdşm 1662404524 Çok saçma olma nedenini söyler misin ? 1662404560 Neden hocam neresi kötü
  12. Jony Case

Şevket Çoruh, Arka Sokaklardan Ayrıldı!

Aga be
  13. Jony Case

Ülke geneli tek maaş sistemine geçilmeli herkes aynı maaşı almayacak dediğim şey hakkari de de istanbulda da bir özel sektör çalışanı olsan eğer aynı işi yapıyorsa aynı maaşı alacaklardır o yüzden hem her şehir yavaş yavaş gelişir hem de büyükşehirler biraz rahatlar. Elektrik doğalgaz internet...
  14. Jony Case

Sa turancı kamucu geldi arkadaşlar açılın lütfen
  15. Jony Case

Türkiye'de Britanya modeli başarılı olabilir miydi?

Türkiye de zaten tam demokrasi yok ya seçim barajını kaldır her parti en azından bir vekil çıkarsın ya da hiç demokrasi olmasın arası olmaz.
  16. Jony Case

Pakistan'da 8 yaşındaki kız toplu tecavüze uğradı ve gözleri oyuldu!

Hitlerin yaptığını yapmak lazım bunlara
  17. Jony Case

Nerede/Ne Zaman Doğmak İsterdin?

Bin yıl önce Alparslan ın ordusunda
  18. Jony Case

Yeni Hükümetten Beklediğiniz 3 şey

Mülteciler giderse her konu düzelir o yüzden ilk başta o ikinci olarak da daha kamucu politikalara geçilmesi eğitim ekonomi hukuk devrimi
  19. Jony Case

Haydi Siyaset Konuşalım

Bensiz siyaset mi olur beni niye etiketlemiyorsunuz 1661876842 Bende öyleyim baya koyuyor
Top Bottom