Arama sonuçları: *

1. Kyles

Askerlik tecil hakkında yardıma ihtiyacın var

🫡🫡
  2. Kyles

üniversite sınavıma girip lisans kazanmayı sonrada tecil ettirmeyi düsünüyorum, askerliği aralık ayına istedim oldu oldu olmazsa gidicez bu sene 😂
  3. Kyles

Aklından Geçeni Söyle

Ayrıldığım sevgilim beni aldattımı? Bigün arkadaşım askere gidicegi için alkol sofrası hazırladık bira viski vs. Saat akşam 11 de sevgilime bu alkol fotoğrafını atıp seni sonrasında arayamazsam kusura bakma muhabbete dalmışımdır diye konuşup musait olduğunda beni ararsın diye konuştumustuk...
  4. Kyles

Zirkonyum diş kaplama düşünüyorum. Yardımınız gerek.

Evet şikayetim var, on iki dişimin olduğu diş etim cok kötü durumda sigara içerken veya bisey içerken sanki sallanıyor gibi hissediyorum bide arada ağzıma garip bi tat geliyor
  5. Kyles

5 yil once yaptırdım o zamanlar 1500- 2000tl ödemiştim
  6. Kyles

Özelde yaptırmıştım
  7. Kyles

ben ön 2 dişim sırtlan dişleri olduğu için ve uçları kırık olduğu için dolguyla bi zamana kadar uğraşıp düşünce ön 2 dişimi zirkonyum ile kaplamıştım. dişim baya güzel görünüyor ama ilk taktıktan 2 yıl sonra düştü ve yenisini taktılar 3 yıl oldu suan diş etlerimi mahvetmiş durumda çok sorun...
  8. Kyles

Herkes Mouse'unun Fotoğrafını Atsın

Razer basilisk v2
  9. Kyles

Merhaba arkadaşlar, Ben 24 yaşındayım 2020 yılında myo tarafından mezun olduğum için 31 Aralık 2022'e kadar tecil ettirdim. Şuan Atatürk üniversitesinde açık ogretim önlisans aktif öğrencisiyim. Askerlik subesine gittiğimde önlisans olarak 1 defa tecil almışsın tekrar önlisansdan tecil alamazsın...
  10. Kyles

Spor Salonunda Tanıştığım Kız

Bana sorarsan Karşındaki kişiyi sen tanıyorsun, biz değil. kim neyden hoşlanır bilmiyoruz. Yapicagın eylemler veya söylediğin sözlerde bi hediye anlamı taşıyabilir karşı taraf için sadece özel bi teklif olsun diye yukarıda yazdığım yazıyı yazdım ben en son teklifimi sebnem pekerin 1:10 dan sonra...
  11. Kyles

Hocam ne yapıyorsun davaya adam mı alıyor çıkma teklifi mi ediyor
  12. Kyles

O hissiyatı aldıysan dene bence madem içini tirmalayan biseyler var bırak gitsin. Sonra başka biri gelirse çok üzülürsün. Açılma zamanı olarak da özel gününüz olabilir. Örnek spora başladığın ilk tarih, ilk güzel şeyler yaptığınız zamanın tarihi vs. Vs. Küçük olaylardan yaşanan aklınızda kalan...
  13. Kyles

Hocam valla kızın karakterine bağlı ama 3 yıl olmuş bisey belli etmedi mi hiç bazı kızlar arkadaşlarına farklı bi gözle bakamıyor o yüzden ben genelde baştan yürüyorum hoşlantım varsa, tavsiye ıstersen de biraz kızın hareketlerini gözlemle bence bi sinyal görürsen o zaman adım atmaya başla. Olan...
  14. Kyles

Kız arkadaşım terketti

valla hocam iyi olmuş bu tip insanlar işin kopamayacağı zaman aklında ihanet getirdiklerinde olay cok daha farklı oluyor. gidene dur deme bırak pişman olsun sen hayatıbna devam et çok daha güzel kalpli birini bulursun
  15. Kyles

Net kargo paketiniz teslim edilememiştir

Merhabalar, Net kargo sabah 10 da is adresime gelip is yerim kapalı olduğu için paketi teslim edemedi bu durumda istanbulda kargo şubelerinemi gidiyor yokda başka bi gün mü teslim ediliyor bilgisi olan varmı Müşteri temsilcisine ulaşamadım mesai saatleri dışında
Top Bottom