Neler Yeni

Kız arkadaşım terketti

Blueelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Dede
8 aydır beraber olduğum kız arkadaşım ben ameliyattayken beni terketti sonra eski sevgilisine döndü sizce bunun tabiri nedir?

Tre-x

80+ Silver
8 aydır beraber olduğum kız arkadaşım ben ameliyattayken beni terketti sonra eski sevgilisine döndü sizce bunun tabiri nedir?
Geçmiş olsun , başlarda unutamazsın off ne yapacağım bu kız niye terketti yanlış bir şey mi yaptım sorunu kendinde arayacaksın sonra zamanla alisacaksin ve aklına bile gelmeyecek sadece hemen unutmaya çalışma unutmaya çalıştıkça daha çok kalıyor

Blueelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Dede
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun , başlarda unutamazsın off ne yapacağım bu kız niye terketti yanlış bir şey mi yaptım sorunu kendinde arayacaksın sonra zamanla alisacaksin ve aklına bile gelmeyecek sadece hemen unutmaya çalışma unutmaya çalıştıkça daha çok kalıyor
Çok teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum

Tre-x

80+ Silver

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
8 ay çok değil belki senle bazı amaçlar için sevgili olmuştur

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Zamanında benim yaptığım gibi kendini küçük düşürme.
Kendisinin hiç değer görülmediğini hissettir ona. Sanki bu zamana kadar hiç sevmemişsin gibi..
İster istemez sana yazmak veya seninle konuşmak isteyecektir.
Kendisine ait olan hiçbir hesabı engelleme. Hesap engellemek bence seviyesizliktir. Eğer yazarsa yazdığı yazılara kesinlikle dönme.

Eğer kendini alçaltırsan, kısacası saflık yaparsan üzülen taraf sen olursun. (Defalarca fake hesap açıp yalvarmıştım resmen. Arkadaşlarım arasında dalga konusu olmuştum. Saflık ve ahmaklık yapmıştım. Aklıma geldikçe kendimi gömmek istiyorum.)

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Bence bazı şeyleri yüzüne vurup anlık olarak bulunduğu ortamı da huzursuz etmeni öneririm hayırdır noluyor anasını satayım 2dk ameliyata girdik eski sevgilisine dönmüş sanki öldü adam

The Batman

80+ Silver
Aranizda nikah gibi bir bag yok ki neden gitti diyesin canı sıkılmış gitmiş

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
valla hocam iyi olmuş bu tip insanlar işin kopamayacağı zaman aklında ihanet getirdiklerinde olay cok daha farklı oluyor. gidene dur deme bırak pişman olsun sen hayatıbna devam et çok daha güzel kalpli birini bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,499
Üyeler
167,670
Son üye
ElvanC
Top Bottom