Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

EHLİYET HARCINI YATIRAMIYORUM ?

Ehliyet harcını yatırmak istiyorum atm'den şu anki fiyat ile 7438 TL 7440 TL yatırmama rağmen para iadesi yapıyor ziraat,halkbank ve finansbank ile nasıl yatırabilirim bu miktarı başkasının ziraat hesabından yapılabiliyor mu?
  2. LokmanBey

yazılı ehliyet sınavını geçmem için video ve site önerisi

Eyvallah hocam teşekkür ederim düşündüğünüz için
  3. LokmanBey

Geçtim sınavı eyvallah
  4. LokmanBey

Anladım hoca site fark eder mi yada uygulama?
  5. LokmanBey

Önceki sınavda 2 puan ile kaçırdım şimdi işimi garanti almak istiyorum video ve linkleri atabilirsiniz
  6. LokmanBey

Anneler günü için airfryer önerisi

Arkadaşlar kalabalık bir aile değiliz f/p bir ürün arıyorum 2 bin TL verebilirim beğenirsem biraz daha bütçemi arttırabilirim başka bir öneriniz varsa alabilirim
  7. LokmanBey

nasıl futbolcu olurum

Hocam o zaman kızarmış patates spor kulübüne transfer ediyoruz iyi bir dinamik yakalarsınız .d
  8. LokmanBey

Gs takımının gözünü kupa hırsı bürümesi hakkında (gün geldi devran döndü)

Sahada bir samimiyet olmaz kardeşim orası çocuk parkı değil herkes pür ciddiyeti ile maça odaklanacak Ali koç beyin u19 takımını Galatasaray'ın önüne atmasına ne demeli her ne olursa olsun o sahaya çıkılacak kazanır ya da kaybeder orasını muamma böyle yaparak başkalarının isteklerini...
  9. LokmanBey

8. Sınıfım Ve Hiç Okumaya Niyetim Yok

Meslek liselerine gidebilirsin hocama am orada da derslere çalışman lazım sınıfı geçebilmek için ya da meseme girebilirsin normal meslek lisesi gibi değil mesela 4 gün iş eğitimi görüyorsun 1 gün okula gidiyorsun ama bunun kaçıncı sınıftan itibaren başladığını bilmiyorum araştırırsan en iyi bu...
  10. LokmanBey

Olm arkadaşım olsaniza la

11. LokmanBey

doğum gününü kutlamadım diye AYRILDI

Konuşma tarzına bakarsak en fazla 3 ay sevgililer gibi gözüküyor hocam
  12. LokmanBey

sevgilimin exi peşini bırakmıyor

BASİT ERKEK SÖZCÜĞÜ Boş ver aga sana kadın mı yok
  13. LokmanBey

Nelere Karşı Bağımlılığınız Var

Futbol :D
  14. LokmanBey

En Yakın Arkadaşımın Eski Sevgilisine Aşık Oldum

En iyisi unutmak hocam
  15. LokmanBey

En Yakın Arkadaşımın Eski Sevgilisine Aşık Oldum

Hocam anlattığınız olay bana karşı yapıldı hiç normal bir şey değil eğer aklınızda bir şey kurmayın aranızı bozarsınız arkadaşınızı siz tanıyorsunuz bu durum karşısında nasıl tepki vereceğini sen bilirsin ama bana yapılan olay da benden habersiz arkamdan iş çevirdiler arkadaşlığı kestim lise...
  16. LokmanBey

bağcılarda oturan var mı?

Oo hocam dibimdesin hemen ya 1709591765 Yakınsınız hocam
  17. LokmanBey

NASIL ETKİLİ SOL BEK OLUNUR?

Toptan korkuyorsunuz hocam o zaman bu dediklerimi profesyonel futbolcular yapmıyor sadece amatör birisi de yapabilir futbolda iyi oynamak istiyorsanız her zaman gelişime açık olmanız lazım
  18. LokmanBey

NASIL ETKİLİ SOL BEK OLUNUR?

Fiziksel gücünüzü kuvvetlendirin hocam kuvvet ve teknik antrenmanları çalışın ve kilo almaya çalışın bilekleriniz ve hızlanma özelliğiniz yoksa o kiloyla seni maçta ezerler
  19. LokmanBey

Olmak istediğim kişi olamıyorum

Hocam aileniz her zaman sizin iyiliğinizi ve geleceğinizi ister ama şunu unutmamak lazım hayat sizin hayatınız onların tercihlerine saygı duyarsın ve önemsersin zaten ama mutlu olamadığınız ya da istemediğiniz biri olduktan sonra ne faydası var hayatın tecrübe edinmeye çalışın makam mevki sahibi...
  20. LokmanBey

Stajdan ne kadar para alıcam

Ne kadar çalışmış gününüz varsa hesaplanır ay sonu teslim edilir paranız
Top Bottom