Neler Yeni

Gs takımının gözünü kupa hırsı bürümesi hakkında (gün geldi devran döndü)

Emsal

80+ Silver
(Elimde olmayan sebeplerden ötürü 9 sayfalık konu kökten silindi tekrar açıyorum
Zannımca konuda forum kurallarına aykırı bir şey yoktu öyle olsa kilitlenirdi)

1)Galatasaray Urfalı çocukları düşünüyorsa ertelenmeyi kabul etse idi samimi olurdu

2)Galatasaray u19 ile çıksaydı çok daha seviyeli bir şey yapmış olurdu

3)Galatasaray attığı gole sevinmese çok daha samimi olurdu

4)Fenerbahçe sahadan çekilirken tüm gs oyuncuları fbli u19 çocukları alkışlayıp kendineleri kupa kazandığına sevinmeseydi çok daha şık olurdu(1-2 futbolcusu alkışladı onların hakkını yemiyim)

Ama tam tersini yaptılar, kupa hırsı ile hiçbirini yapmadılar

Fbnin yaptığı yanlışlar gsnin bu yaptığı yanlışları hiçbir şekilde doğru yapmaz ve de samimiyetsizliğini örtemez

Son düzenleme:

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tamam bundan sonraki kupayı size salarlar

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
Muhammet Çağrı
hırsı kötü bir şey gibi göstermeyin.Ayrıca artık kupayı salın diyecek seviyeye geldi fenerbahçe bu bizim sorunumuz değil.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Sahada bir samimiyet olmaz kardeşim orası çocuk parkı değil herkes pür ciddiyeti ile maça odaklanacak Ali koç beyin u19 takımını Galatasaray'ın önüne atmasına ne demeli her ne olursa olsun o sahaya çıkılacak kazanır ya da kaybeder orasını muamma böyle yaparak başkalarının isteklerini gerçekleştirmiş oldunuz Cumhuriyetin 100. yılında yaptığınız şey hiç SAMİMİ değil

Emsal

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahada bir samimiyet olmaz kardeşim orası çocuk parkı değil herkes pür ciddiyeti ile maça odaklanacak Ali koç beyin u19 takımını Galatasaray'ın önüne atmasına ne demeli her ne olursa olsun o sahaya çıkılacak kazanır ya da kaybeder orasını muamma böyle yaparak başkalarının isteklerini gerçekleştirmiş oldunuz Cumhuriyetin 100. yılında yaptığınız şey hiç SAMİMİ değil
Gözünüzün önünde hocam örneği de var ne demek istediğimin
Mertens sevinmemiş yapılması gereken bu

Fb TFF yi protesto kararı almış bunda kimseye bir saygısızlık yok kararını da maçtan önce açıklamış , kararda haklı veya haksız olabilir orası ayrı konu ama saygısızlık yaptı denecek bir şey yok ortada

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
2)Galatasaray u19 ile çıksaydı çok daha seviyeli bir şey yapmış olurdu
aşsdkjaşldak, olum adamlar bedava kupa kazanacak neden öyle bir şey yapsın. Sanki işin normali u19 maçı da galatasarayın çıktığı takımda bir anormallik var. Sanki u19 çıkın dediler sonra kazık attılar.

Daha yazdıklarına karşı çok argüman var da uğraşamam. Ama siz bildiğin 5 yıldızlı otel hizmeti beklemişsiniz la. Yok adamlar as kadroyla maça çıkmasaydı, yok kupa kazanmaya sevinmeseydi, yok bütün oyuncular alkışlasaydı. Daha ne yapsınlar?

Emsal

80+ Silver
aşsdkjaşldak, olum adamlar bedava kupa kazanacak neden öyle bir şey yapsın. Sanki işin normali u19 maçı da galatasarayın çıktığı takımda bir anormallik var. Sanki u19 çıkın dediler sonra kazık attılar.

Daha yazdıklarına karşı çok argüman var da uğraşamam. Ama siz bildiğin 5 yıldızlı otel hizmeti beklemişsiniz la. Yok adamlar as kadroyla maça çıkmasaydı, yok kupa kazanmaya sevinmeseydi, yok bütün oyuncular alkışlasaydı. Daha ne yapsınlar?
Fb zaten sahadan çekileceğini açıklamış eğer gs u19 ile çıksa ve fb çekilmezse yine fb rezil konumuna geçerdi

Herhalde kupanın değerini kendisinden kaynaklı düşünüyorsun emin ol sahadaki futbolcular dahi tatmin olmadı böyle kazanılmış bir kupa için
Mertens niçin sevinmiyor sence

Ki fbnin kendince protesto ettiği kurum TFF

2 boksör sahada maç yaparken hakem boksörlerden biri ile kavgaya başlasa ve yumruklaşssalar ve de bu boksör bundan dolayı protesto edip maçtan çekilse emin ol kazanan boksör tatmin olmaz ve de sevinse dahi nakavt etmiş gibi sevinmez ve de belli etmez

Hakem(TFF)

Son düzenleme:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Fb zaten sahadan çekileceğini açıklamış eğer gs u19 ile çıksa ve fb çekilmezse yine fb rezil konumuna geçerdi

Herhalde kupanın değerini kendisinden kaynaklı düşünüyorsun emin ol sahadaki futbolcular dahi tatmin olmadı böyle kazanılmış bir kupa için
Mertens niçin sevinmiyor sence
Tatmin olmadı çünkü fenerbahçe çıkmadı suç gs'de mi. Ben istemez miydim adil bir maç olmasını.

Emsal

80+ Silver
Tatmin olmadı çünkü fenerbahçe çıkmadı suç gs'de mi. Ben istemez miydim adil bir maç olmasını.
fbnin kendince protesto ettiği kurum TFF

2 boksör sahada maç yaparken hakem boksörlerden biri ile kavgaya başlasa ve yumruklaşssalar ve de bu boksör bundan dolayı protesto edip maçtan çekilse emin ol kazanan boksör tatmin olmaz ve de sevinse dahi nakavt etmiş gibi sevinmez ve de belli etmez

Hakem(TFF)

Hocam burda mesele zaten gsnin olayı sahşileştirmesi fb diyorki ben maçın tarihini hakemini ve de Trabzon’da olan tedbirsizlikleri protesto ediyorum ve maçtan çekileceğim bu şartlar altında, gs kendisini olayın tarafı olarak kabul etmesine gerek yok ki alkışlasın u19 oyuncularını,kupa töreni olunca da sevinsin

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
fbnin kendince protesto ettiği kurum TFF

Hakem(TFF)

Hocam burda mesele zaten gsnin olayı sahşileştirmesi fb diyorki ben maçın tarihini hakemini ve de Trabzon’da olan tedbirsizlikleri protesto ediyorum ve maçtan çekileceğim bu şartlar altında, gs kendisini olayın tarafı olarak kabul etmesine gerek yok ki alkışlasın u19 oyuncularını,kupa töreni olunca da sevinsin
hocam zaten aklı selim bir protestoya karşı olan, ya da tff'yi seven yok. En azından benim düşüncelerim öyle. Keşke maça yabancı hakem atansaydı vs. benim lafım sanki suçun galatasaray da olduğunu söyleyenlerde.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biz mi oynama dedik fenere? Bir de 50. saniyede gol yediler.

Emsal

80+ Silver
hocam zaten aklı selim bir protestoya karşı olan, ya da tff'yi seven yok. En azından benim düşüncelerim öyle. Keşke maça yabancı hakem atansaydı vs. benim lafım sanki suçun galatasaray da olduğunu söyleyenlerde.
Maçın tarihi hakemi vs konusunda suç gs de değil lâkin gs diyorki urfalı çocuklar çok üzüldü gerçekten bunu nazara o kadar alıyorsa desinki evet fbnin protesto etmesini mantıklı bulmuyoruz maç oynanmalı idi vs ama sırf bu çocuklar üzülmesin ve maç oynansın diye biz de maçın ertelenmesini istiyoruz bunun gsye nasıl bir zararı olabilirdi ya da fbnin işine mi gelicekti şartlar yine eşit olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz mi oynama dedik fenere? Bir de 50. saniyede gol yediler.
Hocam mertens sevinç gösterisi yapmadı ama yine kupa gsnin oldu , olması gereken tarz bence mertensin gibi idi diyorum

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Maçın tarihi hakemi vs konusunda suç gs de değil lâkin gs diyorki urfalı çocuklar çok üzüldü gerçekten bunu nazara o kadar alıyorsa desinki evet fbnin protesto etmesini mantıklı bulmuyoruz maç oynanmalı idi vs ama sırf bu çocuklar üzülmesin ve maç oynansın diye biz de maçın ertelenmesini istiyoruz bunun gsye nasıl bir zararı olabilirdi ya da fbnin işine mi gelicekti şartlar yine eşit olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam mertens sevinç gösterisi yapmadı ama yine kupa gsnin oldu , olması gereken tarz bence mertensin gibi idi diyorum
Dursun özbek gene bu tür açıklamalar yaptı diye hatırlıyorum ama önemli değl.
Şirket gibi yönetilen kulüplerde böyle duygu beklemek, çölde su beklemek gibidir.
Aslında karşıt görüşlerde değiliz vesselam. İyi günler dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,530
Üyeler
167,855
Son üye
cudakiexplosion
Top Bottom