Neler Yeni

NASIL ETKİLİ SOL BEK OLUNUR?

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Sağ ayaklıyım falso verebilirim (topun ağırlığına göre değişir) patlayan hızım var ama fizik 0 41-42 kiloyum savunma yapma yeteneğim karşının fiziğine göre değişiryor ayı gibi gelirse tutamam 1.70im neredeyse koşu atarım bitiricilik biraz var sol ayak çöp yürümeye yarıyor sadece top keserim baya etkili şekilde nasıl bir şey yapmalıyım?

Kanat oyna bence hocam çünkü fiziğin baya kötü. Kanat oynarsan ciğersiz gibi koşup gol veya asist yapman lazım

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sol bek oynama o zaman.
Ya sol kanat oyna ya sağ bek.
Top sizdeyken çizgiye bas. Top gelmeden önce oynayacağın adama karar ver.
Bindirmelerden sonra dönmeyi bil. İyi bir kondisyon antrenmanı yapman lazım.
Tek başına orta idmanı yap. Ben sağ bek oynarken 40 metre orta antrenmanı yapıyorudm arkadaşlarla.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger
Hocam eğer defans oyuncusuysan sana şu altın kuralı söyleyim. SAKINA AMA SAKINA ATLAMA. Adamı üstüne çek. Adam senin hamle yapmanı bekleyecek. Sen hamle yaparsan ona göre seni geçecek. Sen adamın hamle yapmasını bekle ve doğru zamanda müdahaleni yap

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Sağ ayaklıyım falso verebilirim (topun ağırlığına göre değişir) patlayan hızım var ama fizik 0 41-42 kiloyum savunma yapma yeteneğim karşının fiziğine göre değişiryor ayı gibi gelirse tutamam 1.70im neredeyse koşu atarım bitiricilik biraz var sol ayak çöp yürümeye yarıyor sadece top keserim baya etkili şekilde nasıl bir şey yapmalıyım?

Fiziksel gücünüzü kuvvetlendirin hocam kuvvet ve teknik antrenmanları çalışın ve kilo almaya çalışın bilekleriniz ve hızlanma özelliğiniz yoksa o kiloyla seni maçta ezerler

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiziksel gücünüzü kuvvetlendirin hocam kuvvet ve teknik antrenmanları çalışın ve kilo almaya çalışın bilekleriniz ve hızlanma özelliğiniz yoksa o kiloyla seni maçta ezerler
Profesyonal değilim bedenden bedene oynuyorum okulda evde sürekli topla geziyorum kilo alamıyorum ki nasıl alıcam oyuncuya temas etmediğim sürece ikiliyi sürdürürüm önü llaki geçiyorum ama şut çekerse kafama gelmesinden korkuyorum sırtımı dönük ayaklarımı açıyorum açı kapaıyorum ama donuyorum o anda

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Profesyonal değilim bedenden bedene oynuyorum okulda evde sürekli topla geziyorum kilo alamıyorum ki nasıl alıcam oyuncuya temas etmediğim sürece ikiliyi sürdürürüm önü llaki geçiyorum ama şut çekerse kafama gelmesinden korkuyorum sırtımı dönük ayaklarımı açıyorum açı kapaıyorum ama donuyorum o anda

Toptan korkuyorsunuz hocam o zaman bu dediklerimi profesyonel futbolcular yapmıyor sadece amatör birisi de yapabilir futbolda iyi oynamak istiyorsanız her zaman gelişime açık olmanız lazım

Top Bottom