Neler Yeni

8. Sınıfım Ve Hiç Okumaya Niyetim Yok

grasdiyas

80+ Silver
öyle yani devamsızlıktan bide notlarım düşük
böyle diyerek anca kendini avutursun bitmesine az kaldı okulun geçmeye çalış yazın çalış bakalım ona göre açıktan okursun liseyi de

The Semih

80+ Gold
Şuan 8. sınıfım ve okumak istemiyorum konularda kafam basmıyor boş gidip boş geliyorum hiçbirşey yazmıyorum derslerde uyuyorum, okulu bırakmayı düşünüyorum ama liseeye geçmezsem bir şey kaybedecekmiş gibi hissediyorum kafam bunaldı konulara bakmıyorum bile derslerle alakam kalmadı liseye geçmesem sonradan tekrar okuyabilirmiyim üniversiteye gidebilirmiyim araştırdım ama pek bilgi bulamadım bir şey kaybedecekmiş gibi hissediyorum arada herkesden geri kalmış gibi hissediyorum ders çalışmayı deniyorum ama beynim almıyor ne yapabilirim okulu bıraktıktan sonra tekrar okuyabilirmiyim (açıktan değil direk aldırma)
Boşuna liseye gitme, iyice bozdu ortamlar ve öğretmenler maaş için gidiyor okula, direkt açığa geç daha kolay. 2 senede mezun olabiliyorsun.

csyr2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cyrs X
Boşuna liseye gitme, iyice bozdu ortamlar ve öğretmenler maaş için gidiyor okula, direkt açığa geç daha kolay. 2 senede mezun olabiliyorsun.
liseye gitmeden nasıl açığa geçicem

Oscar

80+ Bronze
Sen iş hayatına gir sanayi ya da fabrikada dene bakalım kendini o zaman mumla ararsın okulu. Daha sabah okula gidemiyorsun geç kalıyorum diyorsun işe nasıl gideceksin.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Şuan 8. sınıfım ve okumak istemiyorum konularda kafam basmıyor boş gidip boş geliyorum hiçbirşey yazmıyorum derslerde uyuyorum, okulu bırakmayı düşünüyorum ama liseeye geçmezsem bir şey kaybedecekmiş gibi hissediyorum kafam bunaldı konulara bakmıyorum bile derslerle alakam kalmadı liseye geçmesem sonradan tekrar okuyabilirmiyim üniversiteye gidebilirmiyim araştırdım ama pek bilgi bulamadım bir şey kaybedecekmiş gibi hissediyorum arada herkesden geri kalmış gibi hissediyorum ders çalışmayı deniyorum ama beynim almıyor ne yapabilirim okulu bıraktıktan sonra tekrar okuyabilirmiyim (açıktan değil direk aldırma)

Meslek liselerine gidebilirsin hocama am orada da derslere çalışman lazım sınıfı geçebilmek için ya da meseme girebilirsin normal meslek lisesi gibi değil mesela 4 gün iş eğitimi görüyorsun 1 gün okula gidiyorsun ama bunun kaçıncı sınıftan itibaren başladığını bilmiyorum araştırırsan en iyi bu gibi olacak senin için hem meslek öğreneceksin hem de diploma alacaksın

csyr2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cyrs X
Meslek liselerine gidebilirsin hocama am orada da derslere çalışman lazım sınıfı geçebilmek için ya da meseme girebilirsin normal meslek lisesi gibi değil mesela 4 gün iş eğitimi görüyorsun 1 gün okula gidiyorsun ama bunun kaçıncı sınıftan itibaren başladığını bilmiyorum araştırırsan en iyi bu gibi olacak senin için hem meslek öğreneceksin hem de diploma alacaksın
aileme sormam lazım

SeryXS

80+ Bronze
4 Sene daha sabret lise hızlı geçer. Gitmem diyorsan liseyi ya açıkdan okuyacaksın yada Mesleki Eğitimden okuyacaksın başka çaren yok lise diploması olmadan ehliyet bile alamıyorsunuz artık.

csyr2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cyrs X
4 Sene daha sabret lise hızlı geçer. Gitmem diyorsan liseyi ya açıkdan okuyacaksın yada Mesleki Eğitimden okuyacaksın başka çaren yok lise diploması olmadan ehliyet bile alamıyorsunuz artık.
Şuan büyük ihtimal devamsızlıktan kalıyorum siliceklerdi 2 gün raporumu geçirmemişlerdi hala geçirmediler ya kalıcam ya lgs giricem lgs girersem iyi olucak kalırsam bırakıcam çünkü tekrar bi 8.sınıf düşünemiyorum bile

SeryXS

80+ Bronze
Şuan büyük ihtimal devamsızlıktan kalıyorum siliceklerdi 2 gün raporumu geçirmemişlerdi hala geçirmediler ya kalıcam ya lgs giricem lgs girersem iyi olucak kalırsam bırakıcam çünkü tekrar bi 8.sınıf düşünemiyorum bile
Ortaokulda kalma yok diye biliyorum. Müdüre gidip söyleyebilirsin rapor verdim geçirmemişsiniz diye.

mfm125

80+ Silver
Sanayiye git meslek öğren açıktan lise oku lise mezunu ol mis

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Arif
Emin ol okumak bu hayatta yapacağın en basit şey. Hayatta bir çok zorluk yaşayabilirsin bi şeylerden bıkabilirsin, yorulabilirsin ama unutma ki hiç bişey ders çalışmak kadar kolay değil. Bunu zaman ilerledikçe büyüdükçe farkedeceksin. Benim tavsiyem dişini sıkıp okuman yönünde olur. Hayatını ancak bu ülkede bu şekilde kurtarabilirsin. Bi fabrikada hamallık yaparak çalışmak, elinde 5 kuruş parayla aileni geçindirmek zorunda kalmak, ilerde eğer bi çocuğun olursa istediğini alamamak sana geçmişe dönsem de okusam keşke dedirtebilir. İyi düşün kardeşim.

Top Bottom