Arama sonuçları: *

1. L

Bıldırcınım hastamı kemiğinden ses geliyo

Balkonda 2 tane bıldırcın var ama birtanesinin kaburgasından ses geliyo ya masaya koyuyoruz yüriyemiyor ama kafesin içindedede sürekli oturuyo acaba çok fazla elime alıyorumya sevmeye acaba incittimmş görmeden ne yapmam lazım hayvan çok hasta gibi ya 2 Side kız bu arada
  2. L

Nasıl kilo verebilirim çok kiloluyum

Teşekkürler hocam 🙂 1670834316 Boyum 1.65 1.70 civarı hocam
  3. L

Çok teşekkür ederim hocam sağolun 🙂
  4. L

Çok teşekkür ederim hocam 1670788823 Tamamdır çok sağolun hocam
  5. L

Tamam hocam teşekkürler 😂
  6. L

Tamam hocam teşekkür ederim 🙂 1670785494 Hocam sade soda kilo aldırmaz dimi
  7. L

Hocam çok teşekkür ediyorum dediklerinizin hepsini yapıcağım çok sağolun bisiklet sürmeyi bilsem bende sürerdim ne güzel ama hayatımda hiç bisiklet sürmedim malesef
  8. L

Çok teşekkür ederim hocam ☺️
  9. L

Çok teşekkür hocam birde su içmek yağ yakıyo diyolar doğrumu ben hiç su içmiyorum en fazla 1 bardak günde
  10. L

Peki PC de otursam problem olurmu o aldırırmı kilo
  11. L

Hocam kendimi tutarım ama sürkeli PC başında oturuyorum oda kilo aldırıcı peki yemekleri düzenli yesem 1 saatte yürüyüş yapsam olurmu öyle PC bşaında çok fazla oturuyorum ama
  12. L

Daha önce diyetisyene gittiydim zayıflıyodum bıraktım yinemi gidiyim hocam
  13. L

Tamam hocam
  14. L

15 yaşındayım ama yaşıma göre çok fazla kiloluyum 95 kiloyum nasıl kilo verebilirim nasıl program yapmalıyım Uyku düzrnin çok bozuk gece sabaha kadar oturuyorum akşama kadar yatıyorum ve hiç su içmiyorum su yağ yakıyo diyolar doğrumu 1-2 bardak içiyodurum spora gitmelimiyim yada evde neler...
  15. L

Dişi bıldırcın erkeği neden döver

QOWFEKDKFIREK
  16. L

Olabilir çünki gözü sağlam olanla erkek çok takılıyordu sürekli baktığımda yan yana oturuyodu 🤣🤣 1670717113 Nasıl yani?
  17. L

1670716385 Fotolarını atıyom gelmiyor 🤣 peki hocam erkek dişiler biizğmm eve geldikten 1 hafta sonra erkek geldi dişiler erkeğe 2-3 ay sonra vurmaya başladı önce gözü oyulmayan vurdu o sonradan saldırdı peki dayak yemeyen dişi niye erkeğe çok kötü dövdü gözü oyulan dişide erkeğin yanına...
  18. L

Hocam espirimi gerçekmi kuş nası duyar beni duyarsada nasıl anlıcak 1670716051 Hocam 2 Side erkeği dövdü şuan 2 tane kız çok iyi anlaşıyolar ama erkeği istemiyorlar niye
  19. L

Bıldırcınnlardan anlayan varmı 4-5 ay önce babam 2 tane dişi getirdi yumurtlamıyolar diye babam erkek bıldırcın getirdi ama erkek birtane dişinin gözünü oymuştu sonra iyileştirdi öyle öyle 2 ay sürdü kavga olmadan sonra 2 tane dişi de erkeği çok pis dövdü kafasını kana karıştırdı özellikle teki...
  20. L

Kuşların başı ağrıyomuki ağrıyosa diğer kıza niye vurmuyoda erkeğe vuruyor
Top Bottom