Neler Yeni

Dişi bıldırcın erkeği neden döver

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Bıldırcınnlardan anlayan varmı 4-5 ay önce babam 2 tane dişi getirdi yumurtlamıyolar diye babam erkek bıldırcın getirdi ama erkek birtane dişinin gözünü oymuştu sonra iyileştirdi öyle öyle 2 ay sürdü kavga olmadan sonra 2 tane dişi de erkeği çok pis dövdü kafasını kana karıştırdı özellikle teki çok pis dövdü babam erkeği götürdü 1-2 ay sonra özlediğim için geri getirdi ama gözü oyulan kız erkeği dövmeye başladı intikamınımı alıyo bilmiyorum neden dövüyor dövüyorsa diğer kıza niye vurmuyoda erkeğe vuruyo

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gözü oyulan bıldırcına "Eğer sende onu döversen ondan ne farkın kalır?" diye nasihat verebilirsin hocam.
Hocam espirimi gerçekmi kuş nası duyar beni duyarsada nasıl anlıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bıldırcınlar rahat rahat bir arada durmaz. Kavga edenleri ayırmak gerek. Ayrıca erkeği döven bıldırcına: "Eğer sende onu döversen ondan ne farkın kalır?" diye nasihat verebilirsin hocam.
Hocam 2 Side erkeği dövdü şuan 2 tane kız çok iyi anlaşıyolar ama erkeği istemiyorlar niye

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Dişiler beraber buyumedikce dışarıdan yabancı kuş gelmesinden hiç hoşlanmaz, ayrıca bekarlık sultanlıktır fikrini benimsemişler sanırım hocam.

Fotolarını atıyom gelmiyor 🤣 peki hocam erkek dişiler biizğmm eve geldikten 1 hafta sonra erkek geldi dişiler erkeğe 2-3 ay sonra vurmaya başladı önce gözü oyulmayan vurdu o sonradan saldırdı peki dayak yemeyen dişi niye erkeğe çok kötü dövdü gözü oyulan dişide erkeğin yanına gidicekken dişi gözü oyulan kızada vuruyo onu niye yapıyo

Coolpanda

80+ Silver

Fotolarını atıyom gelmiyor 🤣 peki hocam erkek dişiler biizğmm eve geldikten 1 hafta sonra erkek geldi dişiler erkeğe 2-3 ay sonra vurmaya başladı önce gözü oyulmayan vurdu o sonradan saldırdı peki dayak yemeyen dişi niye erkeğe çok kötü dövdü gözü oyulan dişide erkeğin yanına gidicekken dişi gözü oyulan kızada vuruyo onu niye yapıyo
Gözü sağlam olan dişi ile erkek flört etmiştir, gözü oyulan dişi de "O benim gözümü oydu, nasıl onunla arkadaş olursun hain!?" deyip saldırmış olabilir mi?

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Gözü sağlam olan dişi ile erkek flört etmiştir, gözü oyulan dişi de "O benim gözümü oydu, nasıl onunla arkadaş olursun hain!?" deyip saldırmış olabilir mi?
Olabilir çünki gözü sağlam olanla erkek çok takılıyordu sürekli baktığımda yan yana oturuyodu 🤣🤣

Dişi bıldırcınlar feminazi
Nasıl yani?

Top Bottom