Neler Yeni

Nasıl kilo verebilirim çok kiloluyum

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
15 yaşındayım ama yaşıma göre çok fazla kiloluyum 95 kiloyum nasıl kilo verebilirim nasıl program yapmalıyım

Uyku düzrnin çok bozuk gece sabaha kadar oturuyorum akşama kadar yatıyorum ve hiç su içmiyorum su yağ yakıyo diyolar doğrumu 1-2 bardak içiyodurum spora gitmelimiyim yada evde neler yapmam lazım sürekli PC başındayım lütfen bilgili birileri yardımcı olsun nasıl kilo vericem

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
15 yaşındayım ama yaşıma göre çok fazla kiloluyum 95 kiloyum nasıl kilo verebilirim nasıl program yapmalıyım

Uyku düzrnin çok bozuk gece sabaha kadar oturuyorum akşama kadar yatıyorum ve hiç su içmiyorum su yağ yakıyo diyolar doğrumu 1-2 bardak içiyodurum spora gitmelimiyim yada evde neler yapmam lazım sürekli PC başındayım lütfen bilgili birileri yardımcı olsun nasıl kilo vericem
Diyetisyene başvur hocam. Abur cuburu kes. Dışarıda yürü veya evde hareket et. Markete girince atıştırmalık reyonunu direk geç. Poğaça giib yağlı şeyler yeme.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Daha önce diyetisyene gittiydim zayıflıyodum bıraktım yinemi gidiyim hocam
Yani dediğim şeyleri kendi başına yapabilirsen gitme ama ahyır kendimi tutamıyorum bir otorite bana yardım etmeli dersen git.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani dediğim şeyleri kendi başına yapabilirsen gitme ama ahyır kendimi tutamıyorum bir otorite bana yardım etmeli dersen git.
Hocam kendimi tutarım ama sürkeli PC başında oturuyorum oda kilo aldırıcı peki yemekleri düzenli yesem 1 saatte yürüyüş yapsam olurmu öyle PC bşaında çok fazla oturuyorum ama

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam kendimi tutarım ama sürkeli PC başında oturuyorum oda kilo aldırıcı peki yemekleri düzenli yesem 1 saatte yürüyüş yapsam olurmu öyle PC bşaında çok fazla oturuyorum ama
Ev yemeği yersen ve 1 saat hareket edersen 1 haftaya farkı hissedersin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Peki PC de otursam problem olurmu o aldırırmı kilo
Yani günde 2 saat yürüyüş yapıp otursan bir şey olmaz. Ama hiç hareketsiz kilo aldırabilir. Sağlıklı beslenirsen otursan da almazsın. Ama hem pc başında oturup bir yanda bisküvi yiyip bir yanda da dışardan yağlı yemekler yersen alırsın.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Yani günde 2 saat yürüyüş yapıp otursan bir şey olmaz. Ama hiç hareketsiz kilo aldırabilir. Sağlıklı beslenirsen otursan da almazsın. Ama hem pc başında oturup bir yanda bisküvi yiyip bir yanda da dışardan yağlı yemekler yersen alırsın.
Çok teşekkür hocam birde su içmek yağ yakıyo diyolar doğrumu ben hiç su içmiyorum en fazla 1 bardak günde

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Çok teşekkür hocam birde su içmek yağ yakıyo diyolar doğrumu ben hiç su içmiyorum en fazla 1 bardak günde
Su içmek doygunluk hissi verir ve daha az yemek yersin. Birde 1 bardak çok az hocam. En azından 1.5lt pet al masaya koy gördükçe iç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,054,115
Üyeler
167,427
Son üye
SametBaskurt