şuan açlık hissi geldi su içiyorum kekw. 3 4 kilo az değil mi ? ama ben kilolu olduğum için biraz daha artabilir sanırım. Okullara kadar 10 kiloya yaklaşık versem yeterli olur ekmeği de azaltmaya çalışacağım.Hocam akşam yemeğinde falan sıkıştırmayın normal bir şekilde yiyin. Acıktığınız zaman litresi inanın hiç önemli değil su gömün bol bol. 0 diyet yaparak sadece az yiyip bol su içerek 1-2 haftada 3 kilo verdim.
180'e 90+ varımdır hocam bende. Hemen hemen aynıyız diyebilirim. Spor ve daha sağlıklı beslenme ile daha da kilo verebilirsiniz.şuan açlık hissi geldi su içiyorum kekw. 3 4 kilo az değil mi ? ama ben kilolu olduğum için biraz daha artabilir sanırım. Okullara kadar 10 kiloya yaklaşık versem yeterli olur ekmeği de azaltmaya çalışacağım.
ege fitnessın evde yapılacak antrenmanlarını yapmaya çalışacağım. Artık kendimi zayıf görmek istiyorum en son 2.sınıfta zayıftım Ğ180'e 90+ varımdır hocam bende. Hemen hemen aynıyız diyebilirim. Spor ve daha sağlıklı beslenme ile daha da kilo verebilirsiniz.
Knk sade/meyveli soda da asitli o da kilo aldırır mı?Sebze yemezsen geriye zaten et, biftek kalıyor.
Ekmek, cips, kola(asitli içecekler), çikolatayı bırakın ve günde 1-2 kilometre yürüyün. Günlük 2-3 litre suyunuzu eksik etmeyin.
Cips, kola, çikolata en büyük düşmanınız.
Halam yulaflı yumurta yapıyordu ondan yesem tok tutar mı o da?Yulaf ezmesi ve meyvelerle karışım yapabilirsin. Tok tutar uzun süre.
Böyle şeyler genelde şişkinlik yapar ve hareketinizi zorlar. Mümkünse fazla içmeyin. Hey şeyin fazlası zarar.Knk sade/meyveli soda da asitli o da kilo aldırır mı?
spora git . en sağlıklı yol2008 Mart doğumluyum 175 boyunda ( 1 - 2 cm daha uzun olabilir ) 90 kiloyum nasıl kilo verebilirim nasıl bir yeme programı önerirsiniz yumurta olmazsa çok iyi olur aslında sebze de pek yemem artık ama artık ne olursa olsun yemenin vakti gelmiş gibi görünüyor. Zaten küçüklüğümden beri bu seçiciliğimden kilo aldım sanırım.
1000 Kcal açık verirsen 3-4 günde 0,5 kg yağ yakarsın, 15 kilo vermek için 3-4 ay uğraşman gerekir.peki spor yapmadan sadece kalori açığı oluşturarak yaklaşık 10 15 kilo verebilir miyim ?