Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Parfümü Ayarında Sıkmak?

Aynen hocam fresh olsun ya, kalıcı da olsun
  2. MattJohn

Parfümü Ayarında Sıkmak?

Niye zarar verir diye mi
  3. MattJohn

Parfümü Ayarında Sıkmak?

Hocam doğru diyorsun da ne bileyim ya psikolojik mi neden bilmiyorum, parfüm de dandik olunca öyle hissettiriyor belki de. BİM'deki mavi Mercy parfüm :ROFLMAO: 1732004755 Hocam kalıcılık değil yani ağır diyorsun, ben daha böyle ferah bir şey bakıyorum ya fresh, yani kalıcı olması için illaki...
  4. MattJohn

Parfümü Ayarında Sıkmak?

Hocam önerilere açığım işte zaten dandik parfüm kullanıyorum, bir anda paramın tamamını parfüme veremem, yavaş yavaş yükselelim 1731937097 Hocam bilmiyorum da kimyasal olayı sıkıntı 1731937153 Tamam o zaman markayla alakalı, slazenger ile başlayabilirim, deodorantı mı daha iyi olur parfüm mü...
  5. MattJohn

Parfümü Ayarında Sıkmak?

Tamamdır o zaman ben bir araştırma yapayım, olay düzgün parfüm almakta bitiyor anladığım kadarıyla, teşekkür ederim 🙏 1731870648 Slazenger diye mi yoksa deodorantlar genel olarak mı böyle acaba, roll on sürüyorum ben o yüzden tam bilmiyorum.
  6. MattJohn

Parfümü Ayarında Sıkmak?

Ya hocam aslında doğru da cilde temas etse uzun sürede sağlığa kötü etkisi fln olur diye korkuyorum, ne bileyim boşuna mı endişeleniyorum? Bir de kaliteli parfüm derken öneri verebilir misiniz, bu konuda mağara adamı bile benden bilgilidir diyebilirim.
  7. MattJohn

Parfümü Ayarında Sıkmak?

Parfümü ayarında sıkmak ya da sıkmamak, işte bütün mesele bu :) Beyler işin şakası bir yana ben bu olayı çözemedim. Bazı kızlar ya da erkeklere bakıyorum, tam ayarında sıkıyorlar, işin profu olmuşlar. Ne boğazını yakıyor ne de kokusu gelmeyecek kadar az, tam ayarında. Ben kalitesiz parfüm...
  8. MattJohn

Köpek Savar Cihazı Tavsiyesi

Canavarlar, evet. İnsanlar zaten en canavar ırk, orası ayrı tartışma konusu. Hayvanlara yapılan kötü muameleyi savunmuyorum ben. İnsanları öldürelim demiyoruz çünkü mahkeme var, biri sana saldırırsa gidersin mahkemeye verirsin. Köpek sana saldırınca gidip dava mı açacaksın garip konta? 3-5...
  9. MattJohn

Bak daha geçen gün yine yolumda yürürken gelip köpek bana saldırdı, benim suçum ne, hayatımda ilk defa gördüm o köpeği. Keşke zarar vermeden bu sorunu çözmenin bir yolu olsa ama o noktayı çoktan geçtik. Bu saatten sonra ya onlar bize zarar verecek ya da biz onlara, ben şahsen hayvanları ne kadar...
  10. MattJohn

Neden hocam, daha açık konuş istersen 1731687283 Hocam benim aklımda çok daha farklı çözümler var da, beni köpek ısırsa sakatlasa kimsenin umrunda olmaz, ben bir köpeğe tekmeyi bassam sakat bıraksam tüm ülke tarafından linçlenirim, o yüzden sıkıntı 1731687390 Hocam geçen gün saldırdı işte bir...
  11. MattJohn

Hocam bu ses mi çıkarıyor, ben sadece ışık sanıyordum. Bir de bunu güvenlikten fln geçirirken sıkıntı olmaz umarım, xray'e koyuyoruz çünkü çantayı.
  12. MattJohn

Hocam gündüz de işe yarıyor mu? Bir de bunu ben ona tutunca benden geldiğini bilecek ama ses dalgası yayan aletlerden olsa nereden geldiğini bilmeyecek. Bu sefer kafayı bana takmasınlar.
  13. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, üniversitedeyim (hangisi sormayın) ve kampüs içinde köpek sorunu var. Bugün yolumda yürürken sağda yatan bir köpek sebepsizce bana havlamaya ve üstüme koşmaya başladı, bağırdım ayağımı yere vurdum fln belli çabalardan sonra geri gitti. Kendi bölgesi belirlemiş herhalde orayı...
  14. MattJohn

⚠️ ‼️ WALMART TÜRKİYEYE GELİYOR ‼️ 🚨

Çok güzel olur :peepokalp:
  15. MattJohn

Sevdiğim kızın biyosundaki anlamı

Manitasıyla tanışma günü ve ayı olabilir, doğum günü olabilir, sevdiği birinin doğum ya da ölüm günü olabilir.
  16. MattJohn

Mağazadaki çalışan kıza aşık olma

Abi ben de anlamıyom, bu mağazada, ŞOK'ta fln çalışan kızlar Türkiye güzelinden daha güzel oluyor. Geçen Burger'a gittim kasiyer kız abartmıyorum Türkiye güzelinden daha güzel. İşi gücü bırakıp fast food sektörüne girecem la.
  17. MattJohn

Üniversitede Kütüphanede Laptop Bırakmak

Hocam zaten şifre artı iki diskte de bitlocker aktif. He dediğini de yaparım da laptop çalındıktan sonra kullansa ne kullanmasa ne. Amaç laptopu korumak şu an.
  18. MattJohn

Hocam mantıklı gelmedi pek
  19. MattJohn

Bir de rica edeyim tam olsun hocam ☺️ Daha gerçekçi tavsiyeler lazım. 1727618305 Hocam daha efektif bir çözüm lazım, adam he he der sonra çalınır ondan mı alıcam parasını 1727619434 Arkadaşlar keningston lock diye bir şey varmış, laptopa takılıyor. Bunu alayım diyorum da benim laptopta...
  20. MattJohn

Merhaba arkadaşlar. Kütüphaneye gidiyorum ve arada tuvalete veya dışarı çıkmam gerekiyor. Laptopumu biri çalar ya da başına bir şey gelir diye korkuyorum. Sizce güvenliğini nasıl sağlayabilirim?
Top Bottom