Mechanist 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 4,269 Dahası Reaksiyon skoru 3,462 Yaş 22 Konum İstanbul İsim Sarp Yılmaz 27 Ekim 2024 #14 İsmail 20 yazmış: 0112 yıl yok ki nasıl tarih olacak Devamı için tıklayın... Kankacım ay gün de olabilir ama ihtimal sadece , içine kurt düşürmek için demedim
İsmail 20 yazmış: 0112 yıl yok ki nasıl tarih olacak Devamı için tıklayın... Kankacım ay gün de olabilir ama ihtimal sadece , içine kurt düşürmek için demedim
MattJohn 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1,739 Dahası Reaksiyon skoru 567 Konum Metaverse İsim Matt John İlgilendiği Kategoriler Teknoloji 27 Ekim 2024 #15 İsmail 20 yazmış: Sevdiğim kızın Instagram daki biyosunda 0112’ ne anlama geliyor o kadar araştırdım bulamadım yarın açılmayı düşünüyorum en azından şansımı deneyeceğim Devamı için tıklayın... Manitasıyla tanışma günü ve ayı olabilir, doğum günü olabilir, sevdiği birinin doğum ya da ölüm günü olabilir.
İsmail 20 yazmış: Sevdiğim kızın Instagram daki biyosunda 0112’ ne anlama geliyor o kadar araştırdım bulamadım yarın açılmayı düşünüyorum en azından şansımı deneyeceğim Devamı için tıklayın... Manitasıyla tanışma günü ve ayı olabilir, doğum günü olabilir, sevdiği birinin doğum ya da ölüm günü olabilir.