Neler Yeni

Doğum günümde sevdiğim kıza açılmak .

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ne konusmasi halka seslenis mi ✋🏿 30 Ocak 1939
Skkskskskskkskdkdkdkd cidden şimdi fark ettim balkon konuşması yapacak gibi yazmışım 😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım senle aynı fikirdedir bende bazen sık sık göz göze geldiğim oluyor ben bunla niye göz göze geliyorum a diyorum umarım bu düşüncede değildir. bu arada doğum gününüzü beklemeyin bugün açılın
Bugün açılamam kız yurtta kalıyor Instagram filan kullanmıyor telefonuda yok bende

mfm125

80+ Silver
Skkskskskskkskdkdkdkd cidden şimdi fark ettim balkon konuşması yapacak gibi yazmışım 😃

Bugün açılamam kız yurtta kalıyor Instagram filan kullanmıyor telefonuda yok bende
Instagram kullanmayan kızı kaçırma.

milenix

80+ Gold
Ne zamandır sevdiğim kıza açılmayı düşünüyordum yarın doğum günüm kız doğum günümü kutlarken konuşmayı uzatıp ondan hoşlandığımı söylesem nasıl olur? Şuana kadar söylememe sebebim dersler açısından korkuyordum ama artık açılıp bir birimize destek olabileceğimizi düşünüyorum.
bende 14 şubatta açıldım iyiki açılmışım onun seni sevdiğini hissediyorsan açıl

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Instagram kullanmayan kızı kaçırma.
Öyle değil hocam yurtta olduğu için kullanamıyor bir hesabı var 25 takipçili filan

bende 14 şubatta açıldım iyiki açılmışım onun seni sevdiğini hissediyorsan açıl
Çok fazla bakışıyoruz ama yine de e_mir in söylediği çok mantıklı geldi yarın değilde başka bir gün açılırım

louis bloom

80+ Silver
dogum gunu cok klise ve tehlikeli reis acildin reddedildim diyelim dg kotu gececek

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
rez rez rezzzzz

-CrawL

80+ Gold
Açıl içinde kalmasın sonra bakarsın sen daha açılmadan başkasıyla. Açıl gitsin red yersene kendi tercihi ayıp bişey değil red yemek

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
doğum günün kutlu olsun kanki öncelikle bence yapma ya.

Top Bottom