Neler Yeni

Üniversitede Kütüphanede Laptop Bırakmak

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar. Kütüphaneye gidiyorum ve arada tuvalete veya dışarı çıkmam gerekiyor. Laptopumu biri çalar ya da başına bir şey gelir diye korkuyorum. Sizce güvenliğini nasıl sağlayabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Hüseyin
Bence fena değil :D
dont-touch-my-laptop-v7fscv63b14d8pfq.jpg

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de rica edeyim tam olsun hocam ☺️ Daha gerçekçi tavsiyeler lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağda solda oturan iki üç kişiye 2 dk bir yere gidecem şuna sahip çıkar mısınız diye rica et
Hocam daha efektif bir çözüm lazım, adam he he der sonra çalınır ondan mı alıcam parasını

Arkadaşlar keningston lock diye bir şey varmış, laptopa takılıyor. Bunu alayım diyorum da benim laptopta keningston lock yeri yok, bunun USB'li olanı varmış sizce onu alsam nasıl olur. Bir de bunu masanın ayağına fln mı bağlıycam?

Son düzenleme:

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
Hocam mantıklı gelmedi pek
Hocam bir şey alayım çalacak adamı uzak tutsun diye bir olay yok hiçbir şekilde başaramazsın onu. Ama istersen bios şifresi koy her girişte sorsun çalan adamın işine yqramaz ama çalacak adam ona bakar mı bilmiyorum.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir şey alayım çalacak adamı uzak tutsun diye bir olay yok hiçbir şekilde başaramazsın onu. Ama istersen bios şifresi koy her girişte sorsun çalan adamın işine yqramaz ama çalacak adam ona bakar mı bilmiyorum.
Hocam zaten şifre artı iki diskte de bitlocker aktif. He dediğini de yaparım da laptop çalındıktan sonra kullansa ne kullanmasa ne. Amaç laptopu korumak şu an.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Görkem çetinkaya
Bir de rica edeyim tam olsun hocam ☺️ Daha gerçekçi tavsiyeler lazım.

Hocam daha efektif bir çözüm lazım, adam he he der sonra çalınır ondan mı alıcam parasını

Arkadaşlar keningston lock diye bir şey varmış, laptopa takılıyor. Bunu alayım diyorum da benim laptopta keningston lock yeri yok, bunun USB'li olanı varmış sizce onu alsam nasıl olur. Bir de bunu masanın ayağına fln mı bağlıycam?
Dostum ne dememizi bekliyorsun daha adam rica et demis. Kutuphanede kamera vs var. 1 saatligine gitmiyorsan problem olmaz. Bagcilarda esenyurtta fln yasamiyorsan tabi.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kütüphane gibi kötülüklerden ırak, nezih ve sakin bir yerde böyle bir şey olacağını sanmıyorum. yine de şans işi tabii ki

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Cihan Mert Karagöz
kütüphaneye bir arkadaşın ile beraber gitmen en iyisi olur. eğer bir arkadaşın ile gidemiyorsan tuvalete giderken çantaya koyup yanında götürcen. başka yolu yok

Top Bottom