Arama sonuçları: *

1. Moon Knight

Fabrika'da vardiyalı çalışma?

Bilgilendirme için teşekkürler hocam
  2. Moon Knight

Evet haklısınız hocam işte merak uyandırmıştı 500 kişilik bölümde sadece 4 5 kişi içerisinde olup sürekli gündüz olmam 1680444953 Evet iyidir hocam uykusuzluk gibi bir problemi yok sadece merakımdan sormuştum
  3. Moon Knight

Sıkıntı yok hocam ama işte baya garip'sedim çünkü diğer insanlar senin vardiyan dönmüyor mu diyorlar bende hayır diyince garip garip bakıyorlar aynı kıskanmış gibi
  4. Moon Knight

Merhaba arkadaşlar kısa süre önce fabrika'da işe girdim ve Son işlem bölümünde çalışıyorum burada'ki çoğu işçi vardiyalı çalışırken bir ben müdür tarafından sürekli gündüze verildim acaba bu normal bir durum mu çünkü işe ilk başvurduğum zaman vardiyalı çalışabilir misiniz diyince evet demiştim
  5. Moon Knight

Kızarmış Tavuk Kilo aldırır mı?

1677850827 Fazlası zarar hoxam
  6. Moon Knight

#SONDAKİKA CHP MYK olağanüstü toplanıyor.

Aday belli hocam zaten
  7. Moon Knight

#SONDAKİKA CHP MYK olağanüstü toplanıyor.

#SONDAKİKA CHP MYK olağanüstü toplanıyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezine geçiyor.
  8. Moon Knight

Bir gamerin en büyük 3 düşmanı nedir

1- Oyunlardaki Türkçe dil desteğinin eksikliği 2 yeterli altyapı olmaması internet konusunda 3 ÇOK FAZLA ALINAN VERGİ
  9. Moon Knight

The Walking Dead - Rick Grimes ve Michonne - GERİ DÖNÜYOR

Andrew Lincoln ve Danai Gurira, The Walking Dead spin-off’u için geri dönecek. İkili, 2023’te AMC+ serisi için Rick ve Michonne Grimes rollerini yeniden canlandıracak ve Lincoln 2018’de diziden ayrıldığında duyurulan Rick Grimes filmlerinin yerini alacak. Cuma günü Comic-Con’da sürpriz bir...
  10. Moon Knight

📉 TCMB'nin net rezervlerinde düşüş!

hiç sorma :(
  11. Moon Knight

5"Lİ çeteye peşkeş çekilecek :( harbi şu ülke de makamında oturupta ülkeye faydası olan insan 1 eline parmağını geçmez
  12. Moon Knight

bizim nebati 2 defa sanırsam Londra"ya gitmişti kesin bu işin içinden de biz çıkacağız zaten
  13. Moon Knight

yaz bittiği zaman gelen döviz ile birlikte kasım aralık ayı gibi 20 aralık gecesi vurgunu gibi bir vurgun bekliyorum çünkü seçim yaklaşıyor önceden 500 baz faiz felan artırsalardı dolar şuan 6 7 lira civarındaydı şuan o turist dövizleri ile enflasyona yakın yani 5000 baz puan faiz artırırsa...
  14. Moon Knight

Çoğu dolar sayfasında ve twitter da böyle haberler dolaşıyor :/ Londra yüklü bir altın satışı gelmiş Bloomberg’e göre sadece merkez bankaların yapabileceği i bir büyüklükte döviz almak için yapılan satışlar umarım bizim TCMB değildir İNŞALLAH kuru tutmak için altın satıp dolar alıp onu da...
  15. Moon Knight

işin kısacası borç aldıkları parayı da bitirecekler bize de önümüzdeki 10 sene boyunca bu borçları ödemek kalacak. Rezerv eriterek doları sadece bir müddet tutabildiklerini ya anlamıyorlar, ya da bilerek yapıyorlar.
  16. Moon Knight

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası; -Brüt rezerv 5,7 milyar $ düşüşle 101,9 milyar $ -Net rezervler 3,5 milyar $ düşüşle 11,5 milyar $ -Swap hariç net rezerv 3,9 milyar $ düşüşle eksi 52,2 milyar $..
  17. Moon Knight

İtopya netkargo iyi mi?

hayır hiç bir sıkıntı yoktu kutu da zaten alırken iyice kontrol ettim ondan sonra teslim aldım ve kutuyu açarken video çektim
  18. Moon Knight

İtopya netkargo iyi mi?

OCAK AYIN"DA İTOPYA üzerinden KİNG 7 sistemi sipariş etmiştim sipariş ettikten 2 gün sonra ürün kargoya verilmişti ve ve tam 1 hafta sonra Gaziantepe geldi ürün ve kahramanmaraş"ta şubesi olmadığı için her gün dağıtım da gösteriyordu ve ürün Gaziantepden k.maraşa ancak 1 hafta içinde geldi onun...
Top Bottom