Evet haklısınız hocam işte merak uyandırmıştı 500 kişilik bölümde sadece 4 5 kişi içerisinde olup sürekli gündüz olmam
1680444953
Evet iyidir hocam uykusuzluk gibi bir problemi yok sadece merakımdan sormuştum
Sıkıntı yok hocam ama işte baya garip'sedim çünkü diğer insanlar senin vardiyan dönmüyor mu diyorlar bende hayır diyince garip garip bakıyorlar aynı kıskanmış gibi
Merhaba arkadaşlar kısa süre önce fabrika'da işe girdim ve Son işlem bölümünde çalışıyorum burada'ki çoğu işçi vardiyalı çalışırken bir ben müdür tarafından sürekli gündüze verildim acaba bu normal bir durum mu çünkü işe ilk başvurduğum zaman vardiyalı çalışabilir misiniz diyince evet demiştim
Andrew Lincoln ve Danai Gurira, The Walking Dead spin-off’u için geri dönecek.
İkili, 2023’te AMC+ serisi için Rick ve Michonne Grimes rollerini yeniden canlandıracak ve Lincoln 2018’de diziden ayrıldığında duyurulan Rick Grimes filmlerinin yerini alacak.
Cuma günü Comic-Con’da sürpriz bir...
yaz bittiği zaman gelen döviz ile birlikte kasım aralık ayı gibi 20 aralık gecesi vurgunu gibi bir vurgun bekliyorum çünkü seçim yaklaşıyor önceden 500 baz faiz felan artırsalardı dolar şuan 6 7 lira civarındaydı şuan o turist dövizleri ile enflasyona yakın yani 5000 baz puan faiz artırırsa...
Çoğu dolar sayfasında ve twitter da böyle haberler dolaşıyor :/
Londra yüklü bir altın satışı gelmiş Bloomberg’e göre sadece merkez bankaların yapabileceği i bir büyüklükte döviz almak için yapılan satışlar umarım bizim TCMB değildir İNŞALLAH kuru tutmak için altın satıp dolar alıp onu da...
işin kısacası borç aldıkları parayı da bitirecekler bize de önümüzdeki 10 sene boyunca bu borçları ödemek kalacak. Rezerv eriterek doları sadece bir müddet tutabildiklerini ya anlamıyorlar, ya da bilerek yapıyorlar.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası; -Brüt rezerv 5,7 milyar $ düşüşle 101,9 milyar $ -Net rezervler 3,5 milyar $ düşüşle 11,5 milyar $ -Swap hariç net rezerv 3,9 milyar $ düşüşle eksi 52,2 milyar $..
OCAK AYIN"DA İTOPYA üzerinden KİNG 7 sistemi sipariş etmiştim sipariş ettikten 2 gün sonra ürün kargoya verilmişti ve ve tam 1 hafta sonra Gaziantepe geldi ürün ve kahramanmaraş"ta şubesi olmadığı için her gün dağıtım da gösteriyordu ve ürün Gaziantepden k.maraşa ancak 1 hafta içinde geldi onun...