Fabrika'da vardiyalı çalışma?

Moon Knight

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Merhaba arkadaşlar kısa süre önce fabrika'da işe girdim ve Son işlem bölümünde çalışıyorum burada'ki çoğu işçi vardiyalı çalışırken bir ben müdür tarafından sürekli gündüze verildim acaba bu normal bir durum mu çünkü işe ilk başvurduğum zaman vardiyalı çalışabilir misiniz diyince evet demiştim

Rahatsız ediyorsa söyle ama etmiyorsa devam et nolacak.

Rahatsız ediyorsa söyle ama etmiyorsa devam et nolacak.
Sıkıntı yok hocam ama işte baya garip'sedim çünkü diğer insanlar senin vardiyan dönmüyor mu diyorlar bende hayır diyince garip garip bakıyorlar aynı kıskanmış gibi

Merhaba arkadaşlar kısa süre önce fabrika'da işe girdim ve Son işlem bölümünde çalışıyorum burada'ki çoğu işçi vardiyalı çalışırken bir ben müdür tarafından sürekli gündüze verildim acaba bu normal bir durum mu çünkü işe ilk başvurduğum zaman vardiyalı çalışabilir misiniz diyince evet demiştim
Daha iyi değilmi hocam

böyle devam et uyuyan yılanı uyandırma. vardiyalı çalışmak iyi değil

ilk olarak gündüz daha iyi,
senin pozisyonunda çalışanlara gri yaka deniyor bence devam hiç bozma

böyle devam et uyuyan yılanı uyandırma. vardiyalı çalışmak iyi değil
Evet haklısınız hocam işte merak uyandırmıştı 500 kişilik bölümde sadece 4 5 kişi içerisinde olup sürekli gündüz olmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyi değilmi hocam
Evet iyidir hocam uykusuzluk gibi bir problemi yok sadece merakımdan sormuştum

Evet haklısınız hocam işte merak uyandırmıştı 500 kişilik bölümde sadece 4 5 kişi içerisinde olup sürekli gündüz olmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet iyidir hocam uykusuzluk gibi bir problemi yok sadece merakımdan sormuştum
sende vasıflı işi ilerletebilen tipi görmüştür öyle yapmak istemiş olabilir. bende tekstil fabrikasına girmiştim herkesi vardiyaya verirken beni bakımcı yapmışlardı gündüz çalışırdım. bazen de vardiyada bakımcılık da yapardım

sende vasıflı işi ilerletebilen tipi görmüştür öyle yapmak istemiş olabilir. bende tekstil fabrikasına girmiştim herkesi vardiyaya verirken beni bakımcı yapmışlardı gündüz çalışırdım. bazen de vardiyada bakımcılık da yapardım
Bilgilendirme için teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,563
Üyeler
190,599
Son üye
osmanx7
Geri