Neler Yeni

📉 TCMB'nin net rezervlerinde düşüş!

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Ayakkabı kutusu ile para çalınan bir ülkede yaşıyoruz, bazı şeyleri idrak etmek çok zor değil :)
Şşş sessiz kapıya gelmesinler , neyse ben gidiyorum yeterince konuştum başımız belaya girmesin ;)

stereohearts

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,402
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Çoğu dolar sayfasında ve twitter da böyle haberler dolaşıyor :/

Londra yüklü bir altın satışı gelmiş Bloomberg’e göre sadece merkez bankaların yapabileceği i bir büyüklükte döviz almak için yapılan satışlar umarım bizim TCMB değildir İNŞALLAH kuru tutmak için altın satıp dolar alıp onu da satmayı planlamıyorlardır :/
Alıntıyı görüntüle
Borç para alıp borç ödeyen bir merkez bankasından beklenecek bir hamle. Hatta TCMB'nin bu işlemi yaptığına çok eminim

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Çoğu dolar sayfasında ve twitter da böyle haberler dolaşıyor :/

Londra yüklü bir altın satışı gelmiş Bloomberg’e göre sadece merkez bankaların yapabileceği i bir büyüklükte döviz almak için yapılan satışlar umarım bizim TCMB değildir İNŞALLAH kuru tutmak için altın satıp dolar alıp onu da satmayı planlamıyorlardır :/
Alıntıyı görüntüle
Kimin yaptığını öğrenmek için çok uzağa bakmaya gerek yok, bu kadar kötü bir hamleyi yapabilecek tek kişi var.

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Borç ile borç ödüyoruz ve aldığımız borçla dolar bozup dövizleri dengede tutmada çalışıyoruz. Ana paranın da borcumuzdan az olduğu bu dönemde bu sonuç kaçınılmazdı. Bir anda çok büyük bir faiz artırma kararı alınmazsa dövizin 25-30 seviyelerine fırlaması çok da uzak değil
yaz bittiği zaman gelen döviz ile birlikte kasım aralık ayı gibi 20 aralık gecesi vurgunu gibi bir vurgun bekliyorum çünkü seçim yaklaşıyor önceden 500 baz faiz felan artırsalardı dolar şuan 6 7 lira civarındaydı şuan o turist dövizleri ile enflasyona yakın yani 5000 baz puan faiz artırırsa ancak dolar kuru 8 lira civarına gelebilir ama burada bu başarısız politikalar ile ne kadar durur bilemeyiz :(

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,402
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
yaz bittiği zaman gelen döviz ile birlikte kasım aralık ayı gibi 20 aralık gecesi vurgunu gibi bir vurgun bekliyorum çünkü seçim yaklaşıyor önceden 500 baz faiz felan artırsalardı dolar şuan 6 7 lira civarındaydı şuan o turist dövizleri ile enflasyona yakın yani 5000 baz puan faiz artırırsa ancak dolar kuru 8 lira civarına gelebilir ama burada bu başarısız politikalar ile ne kadar durur bilemeyiz :(
Doların 10 tl altına düşmesi Atlantis'in keşfedilmesinden daha hayal duruyor. Gelen dövizleri ne yapacaklarını söyleyeyim, Atatürk havalimanı içerisine yapılacak projeler için Cengiz inşaat a ve diğer (içtas vb.) yancı şirketlere kapalı ihaleler ile peşkeş çekilecek

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
Kimin yaptığını öğrenmek için çok uzağa bakmaya gerek yok, bu kadar kötü bir hamleyi yapabilecek tek kişi var.
bizim nebati 2 defa sanırsam Londra"ya gitmişti kesin bu işin içinden de biz çıkacağız zaten

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,402
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
Doların 10 TL altına düşmesi Atlantis'in keşfedilmesinden daha hayal duruyor. Gelen dövizleri ne yapacaklarını söyleyeyim, Atatürk havalimanı içerisine yapılacak projeler için Cengiz inşaat a ve diğer (içtas vb.) yancı şirketlere kapalı ihaleler ile peşkeş çekilecek
5"Lİ çeteye peşkeş çekilecek :( harbi şu ülke de makamında oturupta ülkeye faydası olan insan 1 eline parmağını geçmez

Bura.K

80+ Silver
KKM yüzünden bu hallere düştük ve KKM'den kurtuluş umuyoruz. Yazık halimize...

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,402
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Az önce baktım, 17 ildeki 243 hazine arsası özelleştirmeye açılarak döviz ile satışa sunulmuş. Döviz kaynakları iyice kurumaya başladı demek ki hazine arsalarını da satıyorlar. Boğaz köprüsü ihalesi açılırsa link bırakırım :D

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Liberal Kenobi

80+ Bronze
128 Milyar Doların kaç TL ettiğini ve o parayla neler yapılabildiğini öğrendiğimden beri uyuyamıyorum gelmeyin üstüme.

Top Bottom