Arama sonuçları: *

1. NBatuhan

Orta Dünya Halkları Türklere benzemiyor mu?

Hocam orta dünya lore'unda bize orclar düşüyor malesef.
  2. NBatuhan

Türkiye para birimi olarak Euro kullanmaya başlarsa ne olur?

Avrupa ülkeleri tarafından dikkate alınacak bir yazı olduğunu düşünmüyorum. Krizdeki Yunanistan'a yaptıkları gibi liman fabrika yat kat arazi tarla bahçe ne var ne yok satın almak varken (bkz. Almanya) neden Euro bölgesine alıp kahrımızı çeksinler?
  3. NBatuhan

💻Web sitesi kurmak için yazılım dili bilmek şart mı?

1)Kesinlikle şart değil 2)Sıfırdan yazmayı bilmesen de, hazır bir kod üzerinde ufak tefek düzenlemeler yapabilirsen faydasını görüsün. Zaten bu işten para kazanmaya başlarsan devamı gelir, bir şekilde öğrenirsin. 3)Tam bir fikrim yok malesef Benim şahsi tavsiyem, Wordpress en pratik ve hızlı...
  4. NBatuhan

TIP hakkında yardım lazım :)

Pratisyen olarak atanmak için yabancı dil gerekmiyor, ama TUS'a girip uzmanlık eğitimine (yani asistanlığa) başlamak için yabancı dil yeterliliği gerekiyor, tıpdil veya yökdil sınavına giriyorsunuz, 5 yıl geçerliliği var ve senede 2'şer defa yapılıyor, 80 soru, 40 net yapsan yeterli. Nispeten...
  5. NBatuhan

En sevmediğiniz Irk Hangisidir

Orclar ve Cüceler (Warhammer 2)
  6. NBatuhan

Bir Bilgisayarcıda basınıza gelen en ilginç olay

10 yıl falan önce casper marka bir laptopum vardı, ekranı bozulmuştu, bilgisayarcı nası başardıysa başka markanın ekranını takmıştı..😂 150 lira filan vermiştik, muhtemelen çıkma bir ekran taktı 😂😂😂
  7. NBatuhan

En sevmediğiniz oyun firması/firmaları nedir?

Ubisoft --> Her oyuna mutlaka bir şekilde haç kilise vb hristiyan dinine ait imgeler ve semboller yerleştirir... EA --> İnanılmaz paragözdür, para için her türlü numarayı çekerler... Paradox Interactive --> Oyunu yarım yayınlarlar, sonra DLC'lerle tamamlarlar... En kritik DLC'lerin toplam...
  8. NBatuhan

inca şans çarkından ne kazandınız

ikg-451 çıktı, harbiden yollarlarsa kuzenime hediye edeceğim
  9. NBatuhan

Gereksiz Bilgiler Verin.

Şuan bu mesajı okuyan birisi var.
  10. NBatuhan

Coinler Haram Mıdır?

Bence bu sorunun cevabı, kriptoya ne amaçla para yatırıldığına ve aldığın kripto parayla ne yaptığına göre değişir. "Ameller niyetlere göredir" der Kur'an. Kimi parasının değerini korumak için alır, kimi kumardan farksız coinlere yatırır, kaldıraçlı işlemlerle, bakiyesini teminat göstererek...
  11. NBatuhan

Gamepass hakkında sorular.

Evet şuan katalogda görünüyor Grounded, fakat önizleme diyor, ne anlama geliyor emin değilim
  12. NBatuhan

Gamepass hakkında sorular.

Yaklaşık 200 oyun var. Bunların 10-15 tanesi ünlü ve güzel oyunlar oluyor, 50 kadarı iyi ile kötü arası, kalanı cidden çöp. Belli aralıklarla 5'er 6'şar oyun kaldırılıyor ve yerine yenileri geliyor. Abonelik yenilendikçe para çekerler karttan, fakat istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz...
  13. NBatuhan

liseye geçiyorum tavsiyeler

Kendine güzel bir hobi edin, ve mutlaka spor yap.
  14. NBatuhan

Evcil hayvanlarımızın fotoğrafını atalım

Şimdi büyüdü kocaman oldu :D
Top Bottom