Neler Yeni

Bir Bilgisayarcıda basınıza gelen en ilginç olay

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben başlıyorum, 2 yıl önce bir kondansator değişimi için anakartimi işinde iyi olan bir bilgisayarciya bıraktım. Aynı şekilde televizyon tamiri vs de yapıyordu. Gece de açık olduğu için yanına geldim. Elindeki hurdaları çöpe atıyordu. Tam konuşmaya girdim işte elinde televizyon vardı bitane bana ''lazım mı'' diye sordu. 'XNe kadar abi'x dedim, '' la bedava olum almayacaksan çöpe aticam altında bi kırığı var ama sistem denemek için kullanılır " dedi. Tamam abi dedim aldım. Annemler de televizyon arıyordu dedim böyle böyle diye baktık baya beğendik 2 yıldır kullanıyoruz.
Sizin de böyle anılarınızı var mı?
Fotoğrafı ektedir
Not renklerde sorun yok logosu kirmizi renkte
Steam logosu bozulmuş beyaz gözüküyordu düzeltmek istedim ve steam i sildim yüklü oyunlarda gitti ayarlar gitti vesayre.

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan
10 yıl falan önce casper marka bir laptopum vardı, ekranı bozulmuştu, bilgisayarcı nası başardıysa başka markanın ekranını takmıştı..😂 150 lira filan vermiştik, muhtemelen çıkma bir ekran taktı 😂😂😂

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıstemımı tamır ettırmek ıçın götürmüştük sonra vazgeçınce, 35 Tl servıs ücretı ısted (görende yetkılı servıs zannetcek)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,227
Üyeler
163,622
Son üye
Hanudes
Top Bottom