Akla gelince bi küçük açmalık olay
Laptop ısınıp kapanıyordu termal macunu eskimiş değişime götürdüm format atmış birde 180 tl para istemişti bende şuan yok sonra veririm şimdilik 50 tl verim dedim hala kalan parayı verecemBen başlıyorum, 2 yıl önce bir kondansator değişimi için anakartimi işinde iyi olan bir bilgisayarciya bıraktım. Aynı şekilde televizyon tamiri vs de yapıyordu. Gece de açık olduğu için yanına geldim. Elindeki hurdaları çöpe atıyordu. Tam konuşmaya girdim işte elinde televizyon vardı bitane bana ''lazım mı'' diye sordu. 'XNe kadar abi'x dedim, '' la bedava olum almayacaksan çöpe aticam altında bi kırığı var ama sistem denemek için kullanılır " dedi. Tamam abi dedim aldım. Annemler de televizyon arıyordu dedim böyle böyle diye baktık baya beğendik 2 yıldır kullanıyoruz.
Sizin de böyle anılarınızı var mı?
Fotoğrafı ektedir
Not renklerde sorun yok logosu kirmizi renkte
Verme :dLaptop ısınıp kapanıyordu termal macunu eskimiş değişime götürdüm format atmış birde 180 TL para istemişti bende şuan yok sonra veririm şimdilik 50 TL verim dedim hala kalan parayı verecem
Açardı da o fiyat ne öylei5 3. Nesil, 4GB RAM ve GTS 250 1GB ekran kartlı sistemi 2500 liraya iteliyordu enayi, almadım. VALORANT bile açmayacaksa neden alayım? İyi ki almamışım.
Hocam ekran kartı DirectX 10 sanırım. VALORANT DX11 ve üstü destekliyor.Açardı da o fiyat ne öyle
Ben gts serisi valoranti açıyor videoları da mevcut bakabilirsiniz. Oyunu açmaz diye bisey yok yaniHocam ekran kartı DirectX 10 sanırım. VALORANT DX11 ve üstü destekliyor.
hadi acti acmasina, ama o parayi haketmiyor sonucta hocamBen gts serisi valoranti açıyor videoları da mevcut bakabilirsiniz. Oyunu açmaz diye bisey yok yani
Beleşe 50 lira alıyorlarİlkokula gidiyordum oyun oynamaktan başka bişey bilmiyorum oyun yükletmeye götürdük işte call of duty 4 istemiştim 3 yüklemiş gtayı sil demiştik sadece ikonunu çöp kutusuna koymuş ve w8 bilgisayarı w7 yapmıştı bu bilgisayarcıların format sevdası nedir anlamıyorum