Neler Yeni

Gamepass hakkında sorular.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar okullar açılana kadar gamepass alıp bir deneyeyim diyorum. İninal kart ile alacağım ve ilk ay 6TL. Karttan parayı her ay otomatik çekiyorlar mı? Yoksa ben istediğim zaman iptal edebiliyor muyum? Birde örnek olarak forza horizon 4 indirdim diyelim 1 ay süre bitince o bilgisayardan siliniyor mu yoksa giriş yapamıyor muyum? Birde gamepass alınca oynamak için ne önerirsiniz?

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar okullar açılana kadar gamepass alıp bir deneyeyim diyorum. İninal kart ile alacağım ve ilk ay 6TL. Karttan parayı her ay otomatik çekiyorlar mı? Yoksa ben istediğim zaman iptal edebiliyor muyum? Birde örnek olarak forza horizon 4 indirdim diyelim 1 ay süre bitince o bilgisayardan siliniyor mu yoksa giriş yapamıyor muyum? Birde gamepass alınca oynamak için ne önerirsiniz?
Aboneliğini iptal edersen çekmezler.
1 ay sonra oyuna giremiyorsun.

Beren

80+ Gold
Aboneliği süre dolmadan bir gün önce iptal edebilirsin
Gears 5 tavsiye ederim hem Türkçe oyun yamaya ihtiyaç yok

F335

80+ Bronze
Abone iptal edilebiliyor ben 1 ay hemen dolduğu gibi iptal ettim.Ama benim tavsiyem Gamepass'e sarma gerçekten çok iğrenç eğer beğenir isen oynayacağın oyunu al ben öyle yaptım. Gamepass ile 1 ay deneyimledim oyunu beğendim satın aldım.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abone iptal edilebiliyor ben 1 ay hemen dolduğu gibi iptal ettim.Ama benim tavsiyem Gamepass'e sarma gerçekten çok iğrenç eğer beğenir isen oynayacağın oyunu al ben öyle yaptım. Gamepass ile 1 ay deneyimledim oyunu beğendim satın aldım.
Ben zaten 2 tane oyun oynamak istiyorum 1. grounded 2. forza horizon 4 kendimi bildiğim için bu oyunlardan 1 ay sonra sıkılırım. o yüzde n1 ay gamepas alacağım

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Sarp Yılmaz
Abonelik iptal edilirse çekilmez.

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan

Yaklaşık 200 oyun var. Bunların 10-15 tanesi ünlü ve güzel oyunlar oluyor, 50 kadarı iyi ile kötü arası, kalanı cidden çöp. Belli aralıklarla 5'er 6'şar oyun kaldırılıyor ve yerine yenileri geliyor. Abonelik yenilendikçe para çekerler karttan, fakat istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz. Gamepass'tan kaldırılan oyunları oynamak için o oyunu satın almanız gerekiyor, Gamepass'taki oyunları oynamaya devam etmek için de üyeliğinizin aktif olması gerekiyor. Oynadığınız oyunlardan çabuk sıkılan biriyseniz Gamepass güzel bir servis, veya katalogda denemek istediğiniz oyunlar varsa yine işinizi görür. Benim tavsiyelerim;

No Man's Sky
FM 2020
Forza Horizon 4
Gears 5
Stellaris (4X Grand strateji seviyorsan)
Europa Universalis 4 (4X Grand strateji seviyorsan)
Hearts of Iron 4 (4X Grand strateji seviyorsan)
ARK: Survival Evolved
Fallout 76
Sea of Thieves
Minecraft Dungeons
Microsoft Flight Simulator

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 200 oyun var. Bunların 10-15 tanesi ünlü ve güzel oyunlar oluyor, 50 kadarı iyi ile kötü arası, kalanı cidden çöp. Belli aralıklarla 5'er 6'şar oyun kaldırılıyor ve yerine yenileri geliyor. Abonelik yenilendikçe para çekerler karttan, fakat istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz. Gamepass'tan kaldırılan oyunları oynamak için o oyunu satın almanız gerekiyor, Gamepass'taki oyunları oynamaya devam etmek için de üyeliğinizin aktif olması gerekiyor. Oynadığınız oyunlardan çabuk sıkılan biriyseniz Gamepass güzel bir servis, veya katalogda denemek istediğiniz oyunlar varsa yine işinizi görür. Benim tavsiyelerim;

No Man's Sky
FM 2020
Forza Horizon 4
Gears 5
Stellaris (4X Grand strateji seviyorsan)
Europa Universalis 4 (4X Grand strateji seviyorsan)
Hearts of Iron 4 (4X Grand strateji seviyorsan)
ARK: Survival Evolved
Fallout 76
Sea of Thieves
Minecraft Dungeons
Microsoft Flight Simulator
Peki bu oyunlara gorunded dahil mi?

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan
Peki bu oyunlara gorunded dahil mi?
Evet şuan katalogda görünüyor Grounded, fakat önizleme diyor, ne anlama geliyor emin değilim
Screenshot_34.png

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Yalnız ininal kısıtlama getirmiş, gamepass alamayabilirsin, geçen ben steam e para yatıracaktım kart kabul etmedi, yayıncıya bağış atacaktım kart yine kabul etmedi yani kısıtlama getirilmiş
İninal in kendi uygulamasından cüzdan kodu alıyorum bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,217
Üyeler
163,619
Son üye
ensar3455
Top Bottom