Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

Okuduğunuz En İyi Kitap

Hocam Kitap güzel mi, tavsiye eder misiniz?
  2. NxOnSLyr

Sizce Okullar kapanmalı mı ?

Şuan hemen hemen hiçbir yerde sosyal mesafeye dikkat edilmezken bir toplumun temel ihtiyaçlarından biri olan eğitimin aksatılması saçma olur.
  3. NxOnSLyr

Sözlüler Nota ne kadar etki eder

Hocam sınavlar ve sözlüler kendi arasında toplanıp 2 not olarak etki etmiyor muydu, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
  4. NxOnSLyr

Yobazlaşmış Müslümanlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Bir yönden bakınca haklı olabilirsiniz ancak, İslam dininde "Emr-i bi'l ma'rûf ve nehy-i anil münker" düşüncesiyle (İyiliği emret kötülükten alıkoy) bazı şeylere tepki gösterince yahut karışınca maalesef yobazlık olarak tanınıyor. Fakat İslam dini hoşgörü dini olmasına rağmen kendi dinini çok...
  5. NxOnSLyr

herkes konuya bir adam gibi adam bıraksın

Sultan II. Abdulhamid Han
  6. NxOnSLyr

Ezan Okunurken Lavaboya Gitmek Günah mı?

https://sorularlaislamiyet.com/ezan-okundugu-esnada-tuvalete-girmek-caiz-midir-0 Hocam direk İnternete yazsaydınız daha basit olmaz mıydı?
  7. NxOnSLyr

Unutamadığınız bir anınız var mı?

Orta okulda fen hocamız bizlere sizin geleceğiniz çok parlak çoğunuz fen lisesine gidersiniz, sizin gibisi gelmedi gelmiyecek gibi şeyler diyordu. İlimizin en yüksek puanla alan fen lisesine gittiğimizde bağırarak "Bir sınıfı bizim için ayırın hocam" demişti ve o sene okuldan hiç kimse fen...
  8. NxOnSLyr

liseyi bitirmek şartmı

Hocam şuanda bunu isteyen ancak hayatında bir çok sorumluluğu olan milyonlarca öğrenci olduğuna eminim. Eğer babanızın holdingleri yoksa hayatınız boyunca yatıp oyun oynuyarak Türkiye gibi bir yerde ne kadar dayanmayı düşünüyorsunuz?
  9. NxOnSLyr

liseyi bitirmek şartmı

Hocam öncelikle çalışıp çalışmamak sizin kendi tercihiniz ancak bende şu yaşıma(17) kadar 5-10 soru çözmek istemeyip derslerden nefret eden biri olarak mecburen sıkı bir şekilde çalışmaya başladım ancak sizin niçin dersleri çalışmamak İstediğinizi bilmediğim için şuan sizin için pek bir tavsiye...
  10. NxOnSLyr

liseyi bitirmek şartmı

Hocam öncelikle neden sınıfta kalıp yahut geçemeyeceğinizi düşünüyorsunuz?
  11. NxOnSLyr

Okula gitmemenin yolu (REHBER) V2.0 geldi!!

Yıllarca okula gitmek istemeyip okuldan nefret eden biri olarak seneye üniversiteye sınavım olacağı için okulların açık bir şekilde kalmasını isteyip düzenli olarak gitmeyi düşünüyorum.
  12. NxOnSLyr

Ders Çalışma Düzeni!

Öncelikle selamlar, Değerli forum üyelerimizden bir yardım ve öneri almak için bu konuyu açma kararı aldım. Lafı hiç uzatmadan konuya geçeyim. Ben bu sene 11. Sınıfa (Sayısal yöneliminde) geçicek olan 10 yıllık eğitim hayatımda okul dışında bir oturuşta 3+ Saat ders çalışmışlığı olmayan bir...
  13. NxOnSLyr

Gece yatağım sallanıyor yardım edin

Silindi.
  14. NxOnSLyr

Sizce 2023 Seçimlerini Kim Kazanır?

Bence büyük ihtimalle AKP kazanacaktır. Çünkü, yıllarca "Hedef 2023" sloganıyla iş yaptıkları için (bence) kazanmama olasılığı çok düşük.
  15. NxOnSLyr

Sevgiliyi aileye anlatma

Hocam sanki her gün birbirlerine nude atıyorlar.
  16. NxOnSLyr

Oyuna para yatırdığım için Ailemden fırça yedim.

Hocam hiçbir şey söyleme yeter.
  17. NxOnSLyr

Kendimi savunmak için ne alabilirim ?

Hocam bu yazıyı gece okumuştum ve rüyamda eve hırsız girdi. Kafasına beyzbol sopasıyla vurdum ama adam hissetmedi.
  18. NxOnSLyr

Okulum Tam Zamanlı Yüz Yüze Eğitime Geçiyor

Hocam zorunlu olmadığını biliyorum ancak 2 gün yerine 5 gün olduğu için sorma gereği duydum.
  19. NxOnSLyr

Okulum Tam Zamanlı Yüz Yüze Eğitime Geçiyor

Okul müdürümüzden gelen mesaj Haftada 2 gün yüz yüze değil. Haftada 5 gün yüz yüze olucakmış. (10. Sınıf) Sizlerde kaç günlük yüz yüze eğitime geçiliyor?
  20. NxOnSLyr

Yardımcı olun kafayı yicem

Cidden koptum.
Top Bottom