Neler Yeni

Unutamadığınız bir anınız var mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şuan benim aklıma gelmiyor gelirse yazacağım
Eskiden anlatmıştım yine anlatayım.
Sınıfa girdim. Girişinde hafif çıkıntı gibi bir şey var böyle. İşte girerken oraya ayağım takıldı tahtaya kadar yuvarlandım sonra kalktım hocadan özür diledim bi de niye özür diledim onu hala anlamadım.
Gece yatarken aklıma gelir utanırım hep.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Şuan benim aklıma gelmiyor gelirse yazacağım
Orta okulda fen hocamız bizlere sizin geleceğiniz çok parlak çoğunuz fen lisesine gidersiniz, sizin gibisi gelmedi gelmiyecek gibi şeyler diyordu. İlimizin en yüksek puanla alan fen lisesine gittiğimizde bağırarak "Bir sınıfı bizim için ayırın hocam" demişti ve o sene okuldan hiç kimse fen lisesi kazanamadı.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
İlkokulda beden dersiydi soyunma odasına gidiyoz erkekler ile, bizim soyunma odası doluydu öğretmen geldi çıkın dedi bi kadın ve oğlu var içeride, tuvaleti bulamamışlar çocuk soyunma odasında büyük tuvaletini yapıyor.
Sonra çıkın denilince kadın çocuğunun yaptığı şeyleri eliyle alıp poşete attı ve gittiler.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kaç kere anlattım sayamadım
İlkokul da hoca tuvalete gitmeme izin vermedi altıma yapıcam o derece dersin ortasında artık varya çatlıcam artık kalktım ayağa sınıfın ortasına yaptım (ufak tuvalet) hocaya da izin vermessen böyle yaparım deyip geçmiştim kızlar görmüştü o ne falan demişlerdi o kafayla fena rezil olmuştum

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,754
İsim
Taha yücel
Kaç kere anlattım sayamadım
İlkokul da hoca tuvalete gitmeme izin vermedi altıma yapıcam o derece dersin ortasında artık varya çatlıcam artık kalktım ayağa sınıfın ortasına yaptım (ufak tuvalet) hocaya da izin vermessen böyle yaparım deyip geçmiştim kızlar görmüştü o ne falan demişlerdi o kafayla fena rezil olmuştum
ilkokulda izin vermemesi çok saçma çocuksun daha hocanın ayıp etmiş

Spermman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bir anım var ama çok utanç verici neyse anlatayım.
Okul 1 sene önce teknofest e gezi düzenlemişti o zaman 8. sınıftım. Hava buz gibiydi bende devamlı ısınmak için sıcak çay kahve vs. içiyorum neyse teknofest ten çıktık. Sonra bizi bir avm ye bıraktılar orada gezerken arkadaşlarla gezerken migrosa girdik ben oradan merak ettiğim için mountain dew gazoz aldım. Sonra öğretmen bizi aradı buluşma noktasına gelin dedi. İşte buluştuk otobüse bindik. Otoyola çıktık benim çok fena tuvaletim gelmeye başladı yani patladım patlayacağım öyle bir ağrı varki gözümden yaş geliyor okadar fena. Ben yarım saat felan dayandım sonra öğretmene gittim söyledim çok mu sıkıştın dedi evet dedim yapacak bir şey yok durmamız mümkün değil trafik çok yoğun dedi. Bi 20 25 dk sonra ben yürüyemeycek hale geldim yanımdaki arkadaşımı öğretmene söylemesi için gönderdim. Öğretmen geldi elinde bir şişe birde din öğretmeninin baş örtüsü var otobüsün merdiven olan bölümüne geç ben senin arkanı baş örtüsü ile kapattırım dedi. Bende mecburi olarak şişeye işemiştim. Çok utanç verici bir anı.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Okul koridorunda yürüyordum, koşarak bi kız bana çarptı. Eline kitaplar vardı ve yere düştü. Göz göze gelerek topladık kitapları. Filmlerdeki gibi aşık olucak sandım ama hiç bişey demeden gitti

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
Bir gün Hocayla ben ve 3 arkadaşım konuşuyorduk bir anda bir kuş gelip kafama pislemişti hoca bile gülmüştü çok utanmıştım işin enteresan yanı arkadaşlarım yanımdaydı onlara bir şey olmadı benim kafam kuş pisliği oldu.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ortaokulda yanımdaki çocuk hoca güzel diye boşalmıştı.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bahçede hoca dibimdeyken arkadaşıma küfür etmiştim.

Top Bottom