Neler Yeni

liseyi bitirmek şartmı

arkadaşlar liseyi bitirmessem başıma kötü şeyler gelirmi bitirmek şartmı çünkü sınıfta hep kalacağımı geçemiyceğimi biliyorum bunun için okumanın bana göre anlamı yok ama annem babam okuyacaksın dıye zorluyor napacam yada kalmamak için özel eğitim alabilirmiyim

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
arkadaşlar liseyi bitirmessem başıma kötü şeyler gelirmi bitirmek şartmı çünkü sınıfta hep kalacağımı geçemiyceğimi biliyorum bunun için okumanın bana göre anlamı yok ama annem babam okuyacaksın dıye zorluyor napacam yada kalmamak için özel eğitim alabilirmiyim
Hocam öncelikle neden sınıfta kalıp yahut geçemeyeceğinizi düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Rulep

80+ Gold
internetten araştırdım kalma var diyorlar 50 puanın altında alanlar
derslerime çalışmıyorum çalışmakta isteyemiyorum
kalma var da sınavdan bir gün önce çalışsan geçersin yani meraktan soruyorum neden çalışmak istemiyorsunuz canım istemiyor demeyin aklınızda farklı bir şey mi var

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalışmak kimse istemiyor ama bişeyler yapmak durumundayız. Zaten çok zorlamasan bile geçiyorsun

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öncelikle çalışıp çalışmamak sizin kendi tercihiniz ancak bende şu yaşıma(17) kadar 5-10 soru çözmek istemeyip derslerden nefret eden biri olarak mecburen sıkı bir şekilde çalışmaya başladım ancak sizin niçin dersleri çalışmamak İstediğinizi bilmediğim için şuan sizin için pek bir tavsiye veremeyeceğim.(Niçin çalışmamak İstediğinizi söylerseniz forumda buna göre bir hal çaresi bulunur.)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
12 Yıl zorunlu eğitim var
En azından liseyi bitir derim,artık lise mezunları bile kasiyer vb. işlerine daha zor giriyor.
Zaten zor bişi değil

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle çalışıp çalışmamak sizin kendi tercihiniz ancak bende şu yaşıma(17) kadar 5-10 soru çözmek istemeyip derslerden nefret eden biri olarak mecburen sıkı bir şekilde çalışmaya başladım ancak sizin niçin dersleri çalışmamak İstediğinizi bilmediğim için şuan sizin için pek bir tavsiye veremeyeceğim.(Niçin çalışmamak İstediğinizi söylerseniz forumda buna göre bir hal çaresi bulunur.)
yani hocam büyük ihtimal herkes kızacak ama itiraf ediyorum ben evde yatıp kalmak oyun oynamak istiyorum

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
yani hocam büyük ihtimal herkes kızacak ama itiraf ediyorum ben evde yatıp kalmak oyun oynamak istiyorum
Hocam şuanda bunu isteyen ancak hayatında bir çok sorumluluğu olan milyonlarca öğrenci olduğuna eminim.
Eğer babanızın holdingleri yoksa hayatınız boyunca yatıp oyun oynuyarak Türkiye gibi bir yerde ne kadar dayanmayı düşünüyorsunuz?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Üzülerek söylemek istiyorum ki sürekli olucak bir geliriniz babanızın şirketleri dedelerinizin yatları katları olmadığı sürece bu dediğiniz şey zor.
Yaşınız ilerledikce fikrinizin değişeceğini düşünüyorum.Bir müddet sonra oyunlar sıkıyor ve ister istemez nasıl geçinicem ne yapıcam gibi fikirler aklınıza geliyor.Kısaca demem o ki okulunuza önem verin.Oyunu her zaman oynayabilirsiniz ancak hayatınızın bu vakitlerine tekrar sahip olamazsınız.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hocam dışarıda orada burada okumadan eğitimsiz gezen kişiler var.
(Evet, eğitim kötü.Sadece ezbere dayalı.
Dünyanın en zor müfredatında sahibiz.Haftada 40 saat ders işlemek kolay değil.
Kaldı ki bazı konular diğer ülkelerde Üniversite çağına geldiğinde anlatılıyor.)
En basitinden medeni fikirleri,fikir özgürlüğünü ve bir kimsenin kararına karşı saygı duymayı beceremeyen kişiler hâlâ var.
Halbuki bu her bireyde bulunması gereken hâl ve davranışlar bunlar.
Hem sizin için çabalayan insanlar var.
Anneniz, babanız...
Onların çabalarını ziyan etmek gibi bir fikirle karşılarına çıkarsan sana kızarlar.
Çünkü burada senin kararın kadar onlarında kararı.
Onların da sana verdiği emek,daha iyi bir yaşam için.
O yüzden en azından liseyi bitir.
Biraz daha dışını sık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Babanın maaş bir gün kesilecek biliyorsun değil mi? Eğer babanın holdingi veya binası yoksa eve para gelmeyeceğini de biliyorsun o zaman. Yani okumak zorundasın kimse keyfine bakmıyor burda.

Top Bottom