Neler Yeni

Okuduğunuz En İyi Kitap

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,848
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Çok güzele benziyorlar önce hangisinden başlamalıyım ve konuları ne
İsyandan, dünyanın geleceğinde geçiyor. Atmosfer o kadar kirli ki havayı solumak ömrü kısaltıyor, ortalama ömürü 40 yıla kadar geri çekiyor. Sadece zenginlerin erişebileceği kadar pahalı kıyafetler ile havayı filtre ederek temiz oksijene erişebiliyorsun. Ana karakterimiz Zhou ve bir grup arkadaşı bu durumu düzeltmek için elinden geleni yapmaya hazır.

Atyxah

80+ Silver
İsyandan, dünyanın geleceğinde geçiyor. Atmosfer o kadar kirli ki havayı solumak ömrü kısaltıyor, ortalama ömürü 40 yıla kadar geri çekiyor. Sadece zenginlerin erişebileceği kadar pahalı kıyafetler ile havayı filtre ederek temiz oksijene erişebiliyorsun. Ana karakterimiz Zhou ve bir grup arkadaşı bu durumu düzeltmek için elinden geleni yapmaya hazır.
Kitap okumayı hiç sevmem kitap alıp bırakıyorum ama bunu okurum galiba önce hangisinden başlamalıyım ikisini beraber almayayım okumazsam boşa gider

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Dostoyevski-Yeraltından Notlar
Toplum ile küsmüş bir çilekeş bir insanın statü farklarını nasıl yıkmaya çalıştıgını yaparken nasıl pişmanlık bölümleri ile karşılaştıgı kendini pislik bir insan olarak görmesi bir sex kadının gelecegini iyi kuramlarla anlatması çok iyi bir eserdir.Bir defa okuma ile bir şey anlamazsınız defalarca okumanız gerekiyor üstad çok iyi bir eser çıkarmış.O dönemin Rus yazarları hepsi başarılı eserler vermişlerdir.Gogol,Balzac,Tolstoy,Turgenyev gibi yazarların eserleri mutlaka okunmalı .

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Metro 2033 okuyorum şuanda baya güzel kitap küçükken nezzanın kumları kitabını okumuştum aşırı etkilenmiştim ama şimdi bakınca o kadar da güzel bir kitap değilmiş yine fena değil de aşırı etkilenmiştim okuyunca
Hocam Kitap güzel mi, tavsiye eder misiniz?

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Ortaokul yıllarımda okuduğum Sherlock Holmes kitabının serisi beni etkisi altına aldı. Üniversiteye kadar tekrar tekrar okudum.

Edebi olarak Suç ve Ceza diyebilirim. Rus yazar, Raskolnikov'un psikolojik durumunu çok iyi anlatmış.

Sizin beğendiğiniz kitaplar nedir?
Kitap önerisinde de bulunabilirsiniz. Okuduğunuz kitaptan küçük ayrıntılar verirseniz daha güzel olur.
Sherlock serisi

Carl-S

80+ Gold
Ortaokul yıllarımda okuduğum Sherlock Holmes kitabının serisi beni etkisi altına aldı. Üniversiteye kadar tekrar tekrar okudum.

Edebi olarak Suç ve Ceza diyebilirim. Rus yazar, Raskolnikov'un psikolojik durumunu çok iyi anlatmış.

Sizin beğendiğiniz kitaplar nedir?
Kitap önerisinde de bulunabilirsiniz. Okuduğunuz kitaptan küçük ayrıntılar verirseniz daha güzel olur.
İlber Ortaylı yazdığı Atatürk kitabı.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
oblomov

Furkan Karagülle