Arama sonuçları: *

1. P

Hayal kurmak.. Rtx 3070 R5 5600X

Bende ilk başlarda hayalini kuruyordum. Ama çalıştım ve aldım. Sende uğraşabilirsin bana kalırsa. Tabi babam destek çıkmasa alamazdım orası ayrı.
  2. P

Faiz haram mıdır sizce?

Tamam arkadaşlar ayet buldum onun ile alakalı. Faiz yiyenler ancak şeytanın çarparak sersemlettiği kimse gibi kalkarlar. Bunun sebebi onların, “Alım satım da ancak faiz gibidir” demeleridir. Hâlbuki Allah alım satımı helâl, faizi ise haram kılmıştır. Artık kime Allah’tan bir öğüt erişir de...
  3. P

Faiz haram mıdır sizce?

Hadi kardeşim işine kavga etmek isteyenlerle uğraşmıyorum.
  4. P

Faiz haram mıdır sizce?

Ha yani bir babanın kızına fesat duygular hissetmesine doğru diyen kuruma bakayım? Tavuk gibi etrafta dolanırım daha iyi.
  5. P

Faiz haram mıdır sizce?

Kuran'da haksız kazanç tartışmaksızın haram diyor. Faiz haksız kazanç mı acaba? Ondan emin değilim.
  6. P

Faiz haram mıdır sizce?

Diyanet'e mi? Eksik kalsın bakmayayım.
  7. P

Faiz haram mıdır sizce?

Girmek istiyorum çünkü bıktım. Diyanet gibi bir yerin yalan yanlış bilgi açıklaması ayrı bir şey zaten. Ben de haramdır diyorum. Allah yasaklamıştı galiba.
  8. P

Faiz haram mıdır sizce?

Nerede?
  9. P

Faiz haram mıdır sizce?

Arkadaşlar bu konu çok tartışılıyor sizce haram mıdır? Tanıdıklarımın bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ondan soruyorum.
  10. P

forum niye eskisi gibi değil

Millet fakirleşti. NOT: Arkadaşlar konu sahibi mesajını değiştirmiş 15K pc isteyenler çoktu şimdi neden az diyordu ondan millet fakirleşti dedim.
  11. P

Asla ürün almam dediğiniz markalar

Zaten ürün normalde markaya göre kıyaslanmaz modele göre kıyaslanır.
  12. P

Asla ürün almam dediğiniz markalar

Turbox, power boost, everest.
  13. P

Aile baskısiyla %50 körlük gecirmek

Bak sana bir tavsiye şikayet et. Böyle anne baba olmaz olsun yanlış anlama da yani. Benim böyle anne babam olsa yemin ederim ki evde 3. Dünya savaşı çıkarırdım bayağı fiziksel şiddet uygulardım.
  14. P

Bir Arkadaş Tarafından Terkedilmek

Keşke baştan tanısaydım belki bu kadar acıtmayacaktı. 1612486580 Şu sanal arkadaş hiç iyi olmuyor. En iyisi gerçek arkadaş.
  15. P

Bende kayıtlı değil işte sıkıntı orada. 1612486214 Galiba ona göre değerli değilmişim.
  16. P

Kanka sevgili değil de bayağı dost ollarak görüyordum.
  17. P

Kalın telli, sık, gür saça uygun saç modelleri

Uzatmalısın. Ben koreliye benzedim önden uzata uzata.
  18. P

Bu ciddi bir konudur. İlk önce olayı anlatayım. Benim bir tane kız arkadaşım vardı Buse adlı. Onun bir de kuzeni vardı Yunus adlı. Şimdi bu Yunus durduk yere önüne gelene ana avrat sövüyor. Ve hiç kimse haz etmez bundan. Bu Yunus bana da ana avrat sövdü ve ben acayip sinirlendim. Birdaha yapma...
  19. P

Yeni kurallar sizce iyi mi?

Başka forumlarda öyle olmuyor ama. Her forumda sıkıntılı insanlar var. En fazla sarı foruma toplanmışlar sanki. 1612374938 Bana burada tavır alan yok zaten.
  20. P

Yeni kurallar sizce iyi mi?

Ne biçim bir tavır bu? Sarı forum da bu konuda ağzıma etmedikleri kaldı ve hala kullanıpta savunan var.
Top Bottom