Neler Yeni

Bir Arkadaş Tarafından Terkedilmek

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Bu ciddi bir konudur. İlk önce olayı anlatayım. Benim bir tane kız arkadaşım vardı Buse adlı. Onun bir de kuzeni vardı Yunus adlı. Şimdi bu Yunus durduk yere önüne gelene ana avrat sövüyor. Ve hiç kimse haz etmez bundan. Bu Yunus bana da ana avrat sövdü ve ben acayip sinirlendim. Birdaha yapma dedim ağzına tekrar alırsan görürsün gününü dedim. Sonra yine sövdü bir anneme bir babama. Ben e kendimi tutamadım sülalesine sövdüm çocuğun sonra özür diledim ama o kadar sinirlenmiştim ki damarlarım çıkmış o derece. Sonra o da sen görürsün dedi. Ve Buse'ye bu olayı anlatmış ama bir de yalan yanlış anlatmış. Kendi meaajlarını silmiş ve o şekil de ss atmış. Tabi Buse beni dinlemeden sen nasıl benim sülaleme söversin diye beni kenara attı ve benim en samimi arkadaşlarımdan birisiydi. Çok üzüldüm bu duruma ve bu 15 yaşın daki halimle ağladım bayağı çok saçma bir durum galiba ve kolay kolay ağlamam. Arkadaşlar üzerinden bir ay falan geçti ama hala unutamadım nasıl unuturum? Veya nasıl barışırım? Lütfen saçma sapan mesajlar yazmayın zaten çok kötüyüm bir de siz kötülemeyin.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o mesajları sildiyse silmiş sende kaytlı olarak var ss ini at veya buse ye asla mesaj atma o atana kadar bakalım atıcakmı onun gözünde ne kadar değerlisin belkide seni hiç önemsemiyor bile

Bende kayıtlı değil işte sıkıntı orada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galiba ona göre değerli değilmişim.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke baştan tanısaydım belki bu kadar acıtmayacaktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana hala yazmadıysa dost acı söyler sen onun için çok ta değerli değilmişsin en yakın arkadaşın ın en yakın arkadaşı sen misin bunu sorgulamak lazım

Şu sanal arkadaş hiç iyi olmuyor. En iyisi gerçek arkadaş.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,613
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kız zaten direkt ona inanmışsa sana karşı hiç güveni yoktur demektir, gerçek arkadaş ne olursa olsun sorgulardı. Bu doğrultuda barışsan dahi yarım yamalak bir arkadaş bağın olacağını düşünüyorum (onunla). Bu yüzden bence unutmak daha iyi.
Hem o ileride yanlışının farkına varınca kendi gelir.

PinsizAMD

80+ Bronze
Yunus bana da ana avrat sövdü
KEŞKE YUNUSA ŞUNU DESEYDİN ANNENE KÜFÜRMÜ ETTİ YUNUS ÖDDEŞMİŞ OLURUZ DESEYDİN EN BÜYÜK KÜFÜR BUDUR NASIL REZİL OLURDU O AN :D

Top Bottom