PROZ
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 847
- İsim
- Hazer Enes Bozkurt
Bu ciddi bir konudur. İlk önce olayı anlatayım. Benim bir tane kız arkadaşım vardı Buse adlı. Onun bir de kuzeni vardı Yunus adlı. Şimdi bu Yunus durduk yere önüne gelene ana avrat sövüyor. Ve hiç kimse haz etmez bundan. Bu Yunus bana da ana avrat sövdü ve ben acayip sinirlendim. Birdaha yapma dedim ağzına tekrar alırsan görürsün gününü dedim. Sonra yine sövdü bir anneme bir babama. Ben e kendimi tutamadım sülalesine sövdüm çocuğun sonra özür diledim ama o kadar sinirlenmiştim ki damarlarım çıkmış o derece. Sonra o da sen görürsün dedi. Ve Buse'ye bu olayı anlatmış ama bir de yalan yanlış anlatmış. Kendi meaajlarını silmiş ve o şekil de ss atmış. Tabi Buse beni dinlemeden sen nasıl benim sülaleme söversin diye beni kenara attı ve benim en samimi arkadaşlarımdan birisiydi. Çok üzüldüm bu duruma ve bu 15 yaşın daki halimle ağladım bayağı çok saçma bir durum galiba ve kolay kolay ağlamam. Arkadaşlar üzerinden bir ay falan geçti ama hala unutamadım nasıl unuturum? Veya nasıl barışırım? Lütfen saçma sapan mesajlar yazmayın zaten çok kötüyüm bir de siz kötülemeyin.