düzenlemeler var 6 aydan eski konuyu hortlatmamak fln var ben beğendim açıkçasıYeni kural dediğin sadece çoklu hesap gelmiş başka ne var ki yeni![]()
O geleli çok oldu.düzenlemeler var 6 aydan eski konuyu hortlatmamak fln var ben beğendim açıkçası
Neden? Ya adamın attığı linkte virüs varsa?Ben bir şeye katılmıyorum şu illegal linkler var ya.
Banlanabilir bence ama çok yararlı bir hesap olacak eğer yapacağım şeyi söylersem çalınabilir fikrim o yüzden söyleyememBanlanır.
O geleli çok oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden? Ya adamın attığı linkte virüs varsa?
Banlanabilir bence ama çok yararlı bir hesap olacak eğer yapacağım şeyi söylersem çalınabilir fikrim o yüzden söyleyemem
okO kısmı doğru ama şu OEM keyler. Onlar da illegal. Tabi çoğu kişi bilmiyor ama benim kanıtlı TP'de konum var o konuda.
Özelden moda söyle.
İllegal olduğunu bilmiyordum gerçekten çok teşekkür ederim. Aydınlattın bizi engin bilgilerinleO kısmı doğru ama şu OEM keyler. Onlar da illegal. Tabi çoğu kişi bilmiyor ama benim kanıtlı TP'de konum var o konuda.
Özelden moda söyle.
İllegal olduğunu bilmiyordum gerçekten çok teşekkür ederim. Aydınlattın bizi engin bilgilerinleÇoğu kişi bilmiyor aynen
Ciddi konuşuyor.Ne biçim bir tavır bu? Sarı forum da bu konuda ağzıma etmedikleri kaldı ve hala kullanıpta savunan var.