Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Yurt dısında eğitim görmek için danışmanlık şirketi önerisi

Şirket adı vermeyeceğim ancak birkaç bu tip şirketleri kullananları görmüştüm kesinlikle faydaları var ama asıl takip edecek yine sensin o yüzden sürece hakim olman önemli. Ve en az 1500 Euro gibi bir masrafı da göze alman lazım.
  2. RTX3070

saizens dolandırıcılığı (güvenmeyin)

Bunu anlamadım pek. Madem o şekilde bıçak alıp satabiliyor neden geriye kalanını da öyle yapmadı ki? Belli bir sistem engelini geçmek için filan mı acaba? Ayrıca bu arkadaş bug bounty ile bunu report etse dünya para verirler. İnanmak size kalmış.
  3. RTX3070

Andrew tate'in $5000'lık eğitimi alınır mı?

5000 dolar parası olana bile internet eğitimleri için fazla bir ücret, ayrıca başında Andrew Tate olunca tabii eğitim kısmı da nasıl olur bilmiyorum. Mantıken analiz edersek eğitiminde muhtemelen zenginlikten bahsediyordur ama kendisi de diyor ki "zenginliğin yolu paranın yanında bulunmak". Eğer...
  4. RTX3070

Gözümüz kaç FPS kaç Hz

Gözün Hz'i yok çünkü gözde piksel yok. Hz olayı canlılar için geçerli değil.
  5. RTX3070

Alan Adı Seçimi, Lütfen Oy Kullanınız

TeknoBase daha iyi geldi bana.
  6. RTX3070

2023 Seçimlerinde Bizi Ne Bekliyor?

Forumda siyaset yapmaktan hiç hoşlanmam çünkü ben fikrimi belirtsem elime tek geçecek olan karşı tarafın bana artık o gözle bakması, ülkemizde siyaset böyle. Ancak seçim konusunda tek şunu biliyorum çok önemli bir seçim olacak. Herkes desteklediğine oy verir ama lütfen unutmayın cumhuriyeti...
  7. RTX3070

“düşündüğüm” şeyin reklamının çıkması

Bakarsak ilgilendiğin şeyleri aratırsın ve ilgilendiğin şeyleri de düşünürsün. Çok anormal gelmiyor bana.
  8. RTX3070

Coinler Haram Mıdır?

Birisi konuyu hortlattığı için.
  9. RTX3070

Bana küfür eden birisini nasıl şikayet edebilirim

Nereye şikayet ediliyorsa mutlaka şikayet et. Bu klavye delikanlıları hayatında böyle bir şey yaşamalı.
  10. RTX3070

Boş yere yine uyarı yedim neden?

Kurala göre yememen lazım aslında. Kurala daha yeni baktım, "İllegal, korsan içerikli link paylaşımı" yazılmış.
  11. RTX3070

Minecraft'ta yaptığım buildler hakkında eleştirileriniz

Yani çok sanatsal bir yanı yok. Eğer öneri istersen bu kişi çok iyi build yapıyor: https://www.youtube.com/user/Pixlriffs Videoları da bence zevkli, istersen bi' göz at.
  12. RTX3070

Homofobiklik neden var

Çünkü insanları kendi yanlarına almak istiyorlar, gittikçe sayıları artıyor. Şahsen homofobik değilim ama çok normalse neden sürekli normal olduğunu söylüyorlar? Biz onlardan olmamak normal diye sokaklarda yürüyor muyuz? Ayrıca din faktörü de var.
  13. RTX3070

İşletim Sistemleri Program Değildir.

Evet saçma sapan bir tartışma olmuş.
  14. RTX3070

İşletim Sistemleri Program Değildir.

Anlamadım konu ne ki şimdi?
  15. RTX3070

1 Haftada After Effects ve Premiere Pro öğrendim

1 haftaya göre güzel bence.
  16. RTX3070

Operasyon kasası düşüyor!

Ben bileti almıştım kardan zarar ediyorum. Sanırım riske girmişken iyice bekleteceğim. YTD
  17. RTX3070

Operasyon kasası düşüyor!

7'deyken sataydım keşke. Çok geç ama. Ne yapsam bilemedim.
  18. RTX3070

steam ip ban mı atıyor anakart banı mı

VAC ban telefon numarasına ve emin olmamakla e-postaya kitlenir.
  19. RTX3070

Büyük yayıncıları takip ediyor musunuz?

Yok. Twitch bana sıkıcı geliyor sadece izlediğim 1-2 küçük yayıncı var onları da ara sıra izlerim.
  20. RTX3070

Avrupa bizi kıskanıyor mu???

Ekonomi iyi değil bu arada saçmalamış gerçekten. 1617486376 Çok durmaz gibi 2080 Super ve 3900XT 5 yıl duruyordu :D. 1617486680 Aynen öyle. Gören diktatörlük var sanar. Herkes istediği gibi eleştirebilir.
Top Bottom