Android zeka olarak tiktok kitlesini geçtiyaşayanlar varmış, gerçekten çok acayip bir durum.
Hayır, aklımdan “ulan ayakkabı mı alsam ya” diye geçirdim ve karşıma ayakkabı reklamı çıktı. Son zamanlarda hiç ayakkabı hakkında aratmadım.Bakarsak ilgilendiğin şeyleri aratırsın ve ilgilendiğin şeyleri de düşünürsün.
Çok anormal gelmiyor bana.
Mesela kanka ne işte.Sadece düşünüyorum, ne aratıyorum ne de söylüyorum, gerçekten sadece kafamdan geçiyor o ürün ve reklamı çıkıyor.
Enteresan bir durum. Bir kere olunca tesadüftür diye düşündüm de bir kaç kere başıma geldi...
Bu mesaja gülen emoji atanlar gülmeyin komik değil adam gerçekleri dile getirmişAndroid zeka olarak tiktok kitlesini geçti
Bende yakışıklı olmak istiyorum bunu hemde sesli bir şekilde söylüyorum whatsappptan arkadaşımada yazıyorum keşke yakışıklı olsam falan diye ama bana bakım ürünü reklamı çıkmıyor krampon reklamı çıkıyor kafayı yicem.yaşayanlar varmış, gerçekten çok acayip bir durum.
Bu abi yapmış galiba gene Elon abim gene biliyor herşeyi(!)Hayır, aklımdan “ulan ayakkabı mı alsam ya” diye geçirdim ve karşıma ayakkabı reklamı çıktı. Son zamanlarda hiç ayakkabı hakkında aratmadım.
Evet dersiniz ayakkabının hep reklamı çıkabilir diye, ama bu durum ilk defa olmuyor. Ve tam düşündükten sonra çıkması çok garip.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten şaka gibi olay.
Ekşi sözlükte 3 saat önce böyle bir konu açılmış yemin ediyorum yeni gördüm.
düşünülen şeyin tarayıcıda reklamının çıkması
sürekli başıma gelen olay. araştırma yapılan ya da sesli olarak telaffuz edilen şeylerden bahsetmiyorum, bunlar normal ama sadece aklımdan geçirdiğim kimseye söylemediğim şeylerin reklamının çıkmasın…eksisozluk.com
Sesli söylediysen bizi dinledikleri için gelebilir ancak aklından düşündüğün şeyin reklam olarak çıkması bence tesadüf bana da bir kaç kez olmuştu böyle.Sadece düşünüyorum, ne aratıyorum ne de söylüyorum, gerçekten sadece kafamdan geçiyor o ürün ve reklamı çıkıyor.
Enteresan bir durum. Bir kere olunca tesadüftür diye düşündüm de bir kaç kere başıma geldi...