- Reaksiyon skoru
- 27
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum işte bir anda duygularım değişti anlamıyorum.Hay olm ya ne gerek var neye yaraycak?
Bilmiyorum işte bir anda duygularım değişti anlamıyorum.Hay olm ya ne gerek var neye yaraycak?
Birbirinizi gerçekten seviyorsanız olunBilmiyorum işte bir anda duygularım değişti anlamıyorum.
İşte onu anlayamıyorum sanki seviyor gibi yapıyor ama sevmiyorsa arkadaşı olduğum için böyle düşünmemi hoş görmeyip arkadaşlığı da kesebilir ikilemde kaldım. 2 3 aydır onun da sevgilisi yok olursa zaten şu zaman olur ama işte çok arada bir olay.Birbirinizi gerçekten seviyorsanız olun
Sende küçük sinyaller ver o sana daha yakınlaşırsa veya oda sana sinyal verirse acıl 1 ay felan sadece sinyal verİşte onu anlayamıyorum sanki seviyor gibi yapıyor ama sevmiyorsa arkadaşı olduğum için böyle düşünmemi hoş görmeyip arkadaşlığı da kesebilir ikilemde kaldım. 2 3 aydır onun da sevgilisi yok olursa zaten şu zaman olur ama işte çok arada bir olay.
Kral bende sıkıntı var işte o sinyalı nasıl verecem bunca zamandır hep grupça gezdik mesela gel ikimiz bir gezek takılak mı diyeyimSende küçük sinyaller ver o sana daha yakınlaşırsa veya oda sana sinyal verirse acıl 1 ay felan sadece sinyal ver
Beraber gittiniz diyelim, yanına otur sürekliKral bende sıkıntı var işte o sinyalı nasıl verecem bunca zamandır hep grupça gezdik mesela gel ikimiz bir gezek takılak mı diyeyim
Başka ne yapabilirim mesela onun dışında harbi tecrübesizimBeraber gittiniz diyelim, yanına otur sürekli
Doğum günü felan yakınsa güzel bir hediyle teklif edebilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum 2 ay sonraBaşka ne yapabilirim mesela onun dışında harbi tecrübesizim
1 Ocak ta o zamana kadar sevgili falan yapmasınDoğum günü felan yakınsa güzel bir hediyle teklif edebilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum 2 ay sonra
Uzakmış biraz göz göze gel kıza Gül felan aklıma bunlar geliyor simdilik1 Ocak ta o zamana kadar sevgili falan yapmasın![]()