BU KIZA FENA TUTULDUM.-Açıldım.

Kanka at gibi koşma, biraz ağırdan al. Kız nedir nesidir öğren önce. En az 1 ay boyunca kızı gözlemleyip flörtleimen gerek hafiften. Baktın pas vermiyor boşuna kendini yormamış olursun
Pazar günü bi kahve teklif ederim bakalım
Kızın bir resmini atsana. Güzel mi? Değil mi? Biz değerlendirelim. Sen olaya duygusal yaklaşıyorsun ve tarafsız bir değerlendirme yapamazsın.

Özel hayatını neden ortalıkta paylaşıyorsun?
Burdaki insanlar beni tanımaz bende onları tavsiye için en iyi yer burası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

serisinden baskasına tutul onun ıcın 0dan taktik iste bunun isi bitmis daha bundan bi cacık olmaz
Neden be reis…

Pazar günü bi kahve teklif ederim bakalım

Burdaki insanlar beni tanımaz bende onları tavsiye için en iyi yer burası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden be reis…
nereden nereye taşınıyosunuz uzak mesafede bir yerse zaten hiç bulaşma bile taşınmayı bekle boşve taşınınca başkasına tutul ben öyle yaptım

nereden nereye taşınıyosunuz uzak mesafede bir yerse zaten hiç bulaşma bile taşınmayı bekle boşve taşınınca başkasına tutul ben öyle yaptım
Kanka İSTANBULA TAŞINDIK VE BU KIZLA TANIŞTIM AAAAĞĞĞĞĞ NASIL OKUDUNUZ OLM BEN Mİ YANLIŞ YAZDIM

Kanka İSTANBULA TAŞINDIK VE BU KIZLA TANIŞTIM AAAAĞĞĞĞĞ NASIL OKUDUNUZ OLM BEN Mİ YANLIŞ YAZDIM
Zaten taşınıyoruz diyince yeni taşınacakmışsınız gibi olmuş bu işlerde aslında direkt konuya tamamen hakim olmadan tavsiye vermek pek doğru olmaz sonuçta her 2 insan arasındaki ilişki dinamiği farklı olabilir

sonuçta 2.can hakkımız yok git konuş kızla red yemekten de korkma düzgün biriyse sende düzgünsen aranızda sorun olacağını düşünmüyorum

Sokakta konuşma. Bayanlar biraz romantizm bekler. Güzel manzaralı ve klas bir yere davet et.

Güzel bir şeyler söyle. Demli Çay söyleme. Güzel sözler söyle, argo konuşma, tartışma, kavgaya girme.

sonuçta 2.can hakkımız yok git konuş kızla red yemekten de korkma düzgün biriyse sende düzgünsen aranızda sorun olacağını düşünmüyorum
Kız bir tık ortamcı ama seviyorum ne yapayım hocam muhtemelen en sonunda üzülen taraf olacağım ama yine diyorum, seviyorum vallahi be hocam

Kız bir tık ortamcı ama seviyorum ne yapayım hocam muhtemelen en sonunda üzülen taraf olacağım ama yine diyorum, seviyorum vallahi be hocam
Seviyorsan gönlünü dinle ama aklını da boş bırakma

Çok fena friendzone yedim.
Arkadaş olarak gördüğünün farkındayım ama ben seni seviyorum dedim. Zaten olmayacağı belliydi içimde kalmadı iyi oldu yani
Kanka ben de yiyeceğim gibi.
Kızın bana dediklerini toplayınca:
"İlişkiye karşı değilim ve çok hoş bir çocuksun ama bizim kültürümüzde bu kadar hızlı olmaz seni tanımam lazım." dedi.

Kanka ben de yiyeceğim gibi.
Kızın bana dediklerini toplayınca:
"İlişkiye karşı değilim ve çok hoş bir çocuksun ama bizim kültürümüzde bu kadar hızlı olmaz seni tanımam lazım." dedi.
Bizim kulturumuz ne kiz anadolunun bağrından kopup mu gelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,492
Üyeler
183,295
Son üye
biribanasordu
Geri