Neler Yeni

Yurt dısında eğitim görmek için danışmanlık şirketi önerisi

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
p
benim hedefim doğu avrupa ülkeleri örneğin polonya, romanya, macaristan gibi zaten 500 puan yapmak istesem burada yaşamak gibi bir amacım olsa baştan bu yola girmem
peki neden o ulkeler hocam yasam kalitesi o seviyelerde o kadar da yuksek degil

.RBO.

80+ Silver
hayır ben almanyayı istemiyorum ama doğru avrupayı tercih ediyorum ve konustuğum tüm danısmanlık şirketleri bana ingilizcenin yeterli olduğnuu söylemişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece güvenilir bir danısmanlık sirketi arıyorum ondan sonrasında zaten çoğu şey kafamda hazır uzun süredir araştırıyorum
iyi siz bilirsiniz ama herhangi bir savaş durumuunda dikkatli olun Doğu Avrupada sıkıntı çıkabilir

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
hayır ben almanyayı istemiyorum ama doğru avrupayı tercih ediyorum ve konustuğum tüm danısmanlık şirketleri bana ingilizcenin yeterli olduğnuu söylemişlerdi

sadece güvenilir bir danısmanlık sirketi arıyorum ondan sonrasında zaten çoğu şey kafamda hazır uzun süredir araştırıyorum
Şirket adı vermeyeceğim ancak birkaç bu tip şirketleri kullananları görmüştüm kesinlikle faydaları var ama asıl takip edecek yine sensin o yüzden sürece hakim olman önemli. Ve en az 1500 Euro gibi bir masrafı da göze alman lazım.

eneskaya6

80+ Silver

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Şirket adı vermeyeceğim ancak birkaç bu tip şirketleri kullananları görmüştüm kesinlikle faydaları var ama asıl takip edecek yine sensin o yüzden sürece hakim olman önemli. Ve en az 1500 Euro gibi bir masrafı da göze alman lazım.
Hocam PM üzerinden söyleyebilirmisniiz? hem 1500 euro gibi bir fiyat çıkarsa benim için az bile

p

peki neden o ulkeler hocam yasam kalitesi o seviyelerde o kadar da yuksek degil
Yani aidiyet duygusu diyelim ben batıda yapabilecğeim isanmıyorum başta bir doğuda başlayalım yavaş yavaş batıya doğru kayarız hemde batı çok maliyetli

yurtdışına cıkıslarda gerekli bütün evraklar alınması gereken randevuları vs herşeyi hallediyorlar bütün sülaleyi buradan halletik. Yarın bi ara sor illa ki bilgileri vardır okullar için de ya da birine yönlendirir
Çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,083
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom