Arama sonuçları: *

1. RinDoChi

Kuranı Kerimde ilginç hata buldum

ebu el-chatgpt
  2. RinDoChi

Kuranı Kerimde ilginç hata buldum

hocam yani nasıl olsa 1400 yıl önce uydurulmuş (!) (allah çarpmaz inş) eee tabiii bulursun 1729961313 hocam o topa gireceksen önce arap dili ve edebiyatı ardından 1400 yıl önceki arap dilini ve edebiyatını ardından ayetlerin hangi olaylar üzerine indiğini falan öğrenmen lazım
  3. RinDoChi

Psikiyatrik ilaçlarım sizce gerekli mi?

psikolojik terapiye gittin mi? açıkcası geçmişle alakalı bir sorunun varsa bunu ilacın çözmesini beklemek ne kadar doğru olur? bunu aslında bize değil doktoruna sormalısın..
  4. RinDoChi

Dışarıda gezmekten, oturmaktan utanmak

hocam sen saksıdaki çiçekden hallice olmuşsun çık dışarı hayatı öğren, sende aşırı sosyal anksiyete var kokusunu aldım ta burdan
  5. RinDoChi

Msü mülakata geç kalınır mı

geçmiş olsun, bizim burada sağlık ocağı 8'de açılıyor
  6. RinDoChi

Araba piyasası fırlayınca bilgisayar sektörüne kayanlar!

forumda denkgelmedim, ama sarı sayfalarda kaynıyor
  7. RinDoChi

Araba piyasası fırlayınca bilgisayar sektörüne kayanlar!

Bu elemanlar aslında oto alım satımında da olduğu gibi geçimlerini çok alakasız bir sektörden kazanır. Amaçlaı kelepir mal bulup almak sonra sadece ilan açıp birine satmaktır. Tamam buraya kadar ticarettir ama işin rengi şurda pisleşiyo; 1- hedef aldıkları kitle Adamlar sazan arıyo, ya da...
  8. RinDoChi

RGBden SIKILDIM MI ACAMA?

Yaşına başına bişey diyemem ama o kadar trol olduğu belli ki, resim uzaktan sistem gibi görünüyor 2 tane klozet var orada
  9. RinDoChi

demi demi, doğrudur kimin ne olduğu ordaki takma adla belli olmuyor
  10. RinDoChi

max 12 yaşındaki çocuk zekası, 3. sınıfa geçtiğini ağzından kaçırmış, hadi gitte babana ağlaya zırlaya aldırdığın bilgisayar ile oyna sen buralarda kalabalık etme.
  11. RinDoChi

32300TL'ye Kazıklanmak İsteyenler İçin Sistem

Yani tepki verme tepki verme nereye kadar ama abi bi şekilde gündeme gelmesi lazım bunların
  12. RinDoChi

Tec4vvüz vakası hocam
  13. RinDoChi

Kusra bakmayın çaldım vaktinizi,
  14. RinDoChi

Bu alibaba reklamı virüs mü?

Varda hocam pek iyi yerlere çıkmayacak gibi 3 haftadır salmadı yakamı habire aynı canta sıkıldım, kız arkadaşım olsa alırdım ona sırf beni salsınlar diye
  15. RinDoChi

Bu alibaba reklamı virüs mü?

Beyler ne bu tıklayınca bişeyde çıkmıyor? Ekleme: işimi gücümü gizlidenvpn ile halleden adamım bu ne alaka?
  16. RinDoChi

Bilgisayarcıda çalışmak

2 yıllık üniversite okursan sevdiğin işi yapabilecek birçok yer bulursun. Rehberlik hocanla konuş, ona göre bir bölüm oku tam hatırlamıyorum ama 2 yıllık okuyup teknisyen olursan o dediklerin sorumluluğun olur. Öbür türlü ne para verirler ne sigortan olur 3-5 sene sonra pişman olursun...
  17. RinDoChi

İNSTAGRAM ÇEKİLİŞİNDEN DOLANDIRILDIM

hocam dolabın buzluğuna su koyun o su donsun sabah ordan alıp üstüne 200 ml su ekleyip için, ne diyeyim hiçmi düşünmediniz çekilişi kazandıysam benden neden bir karşılık istiyor diye? Bedava peynir fare kapanında olur mevzuyu steam destekle görüşün
  18. RinDoChi

İNSTAGRAM ÇEKİLİŞİNDEN DOLANDIRILDIM

ne deseni attın hocam?
Top Bottom