Neler Yeni

RGBden SIKILDIM MI ACAMA?

ByOduncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yağız Taştan
Evet başlıkta da belirttiğim gibi, rainbow,RGB vs. sıkıldım. Normal donanım bulamaz olduk. Performansını sevdiğim bir ürün rgbsiz yok. Evet kapatabiliyorum ama ben onu kapatacağım diye PCye saçma sapan uygulamalar yüklemek zorunda kalıyorum. Corsair ram ı aldım ona ayrı program indir, asus anakart var ona ayrı program indir, klavye ye ayrı indir... bunaldım.

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    39.9 KB · Hit: 1,173

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Evet başlıkta da belirttiğim gibi, rainbow,RGB vs. sıkıldım. Normal donanım bulamaz olduk. Performansını sevdiğim bir ürün rgbsiz yok. Evet kapatabiliyorum ama ben onu kapatacağım diye PCye saçma sapan uygulamalar yüklemek zorunda kalıyorum. Corsair ram ı aldım ona ayrı program indir, asus anakart var ona ayrı program indir, klavye ye ayrı indir... bunaldım.
hocam bende şuanda sizinle aynı durumdayım ama ne yapacam bilmiyorum artık yaşlanıyormuyuz bilemiyorum mesela ben kasada ne kadar ışık varsa kapatıyorum

ByOduncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yağız Taştan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende şuanda sizinle aynı durumdayım ama ne yapacam bilmiyorum artık yaşlanıyormuyuz bilemiyorum mesela ben kasada ne kadar ışık varsa kapatıyorum
Yaş olayını düşünmemiştim. Büyük ihtimalle olabilir. Yoruyor artık beni :( 3 lerdeyiz artık:)

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Uygunsuz davranış

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
Hocam performansı iyi olan RGB'siz ürünler de yok değil ya. Bence iyi bakmıyorsunuz. Üstelik corsair ramler anakartın kendi rgb yazılımını desteklemiyor mu? Anakartta kontrolcü varsa ramlere ayrı programa gerek yok. XPG spectrix serisininin RGB olmayan modelleri var mesela gayet performanslı modeller. Üst model ekran kartlarında RGB olmayan bulmak zor ama gigabyte'ın modellerinde yaldır yaldır vuran bir RGB yok. Diğer daha orta seviye ve altı modellerin çoğunda zaten RGB yok. Kasa kısmında da nzxt'nin RGB olmayan modelleri var gayet güzeller ama bence kasa da RGB var mı yok mu ona takılmaya gerek yok çünkü her kasa da kontrolcü var tek tuşla programa ihtiyaç duymadan kapatabilirsiniz. Onun dışında arayıp da rgb olmayan bulamadığınız parçalar neler? Söyleyin araştıralım.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Valla bende RGB sevmiyordum zamanla alıştı. Çok güzel. bence alışmaya bakın

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

Aykut D.

80+ Gold
Bende rgb varda çok haz ettiğim söylenemez beyaz renkte kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam mesela alışmak değil biz rgb den bıktık
20240110_183816.jpg

Beyaz kullanıyorum mutluyum 👍 .

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Top Bottom