Arama sonuçları: *

1. Shia

Kafayı yemek üzereyim.

elimde değil işte :(
  2. Shia

Kafayı yemek üzereyim.

ev sağlam yeni yapılmış bir sitede yaşıyorum sorun bu değil aslında cafede bile arkadaşım ayağını titretse direk titriyorum olduğum yerde..
  3. Shia

Kafayı yemek üzereyim.

Her sandalyem sallandığında ya da ne bilim küçük bir titreşimde deprem olduğunu düşünüyorum ve sürekli oluyor unutamıyorum unutulmuyor en özel durumlarda bile kaygı oluyor nasıl atlatabilirim bunu..
  4. Shia

Sattığım kasanın sahibi ile problem..

5600x 3070 vardı gerisini abim biliyor çok bilmiyorum
  5. Shia

Teşekkürler içimi az da olsa rahatlattınız ama uğraşmak istemiyorum gerçekten parasını iade etmicem tabikide o kadar para zaten yok eridi gitti. kendisi isterse satıcağını yoksa istediği yere başvurmasını söyledim. geri kalanı ona kalmıştır sanırsam eğer beni vurmazsa neyle sonuçlandığını...
  6. Shia

1670516044
  7. Shia

bunun gibi çok mesaj var. baya gelmemizi istedi geldik
  8. Shia

ya işte iade etmek için mala bir şeyler buluyor ama kendisi yapar getirir :D
  9. Shia

adama bunu diyince papağan gibi tekrarlıyor ediceksin yapacaksın vereceksin felan filan. 1670514730 ben göremedim kaçıncı ?
  10. Shia

kafayı yersin. yeni okuyorum yeni aldım telefonu abimden 1670514423 hayır öyle bir şey olmadı telefonla aradı alıcam kesin dedi kimseye satma şu kadar olur mu olur dedim evine götürdük gecenin köründe sonrasında denedi furmark açtı ne bilim işte dxdiag felan yazdı baktı ondan sonra tamam dedi...
  11. Shia

zaten aldım ssleri
  12. Shia

devamı varda isteyen olursa atarım tuhaflar gerçekten
  13. Shia

BÖYLE DEVAM EDİYOR ABİM KONUŞUYOR BURDA KENDİSİYLE.
  14. Shia

atıyorum
  15. Shia

anlattım emir kipiyle konuşuyor laftan anlamıyor anlicağın adresimi bilse evime gelse de bir şey değişmez de hukuki süreç olarak bir problem yaşar mıyım ?
  16. Shia

Sorum şu şimdi ben s. siteden bir bilgisayar sattım adamın evine kadar götürdük neyse denedi akşamın köründe tamam dedi aradan 2 gün geçti kasayı beğenmediğini söyledi kasadan ses geldiğini söyledi (ses dediği de fan sesi sanırsam üflemesi ses oluyormuş bilmiyorum) + hacizlik durumum oldu dedi...
  17. Shia

Geceleri müziksiz uyuyamıyorum ?

Sebepsiz yere 2 yıldır müziksiz uyuyamıyorum ve kurtulmak istiyorum kulaklarım ağrımaya başladı..
  18. Shia

En beğendiniz Wallpaper?

Telefon için Wallpaper arıyorum hepsi sıkıcı geldi sebepsiz boş boş bakıyorum ekrana. Güzel olanları yapicam ve kaydedicem.
  19. Shia

Erkeklerin favori muhabbeti nedir?

Genellikle kızlar da milletin yaşadıkları komik ve iğrenç şeylerden bahsederiz dedikodu kısaca.. Dün buna bu oldu bunla sevgili oldu tarzında.
  20. Shia

Teyze oluyorum isim önerir misiniz?

Almira güzel. Asena iç açıcı değil ahsen diyenlerde var.
Top Bottom