Sattığım kasanın sahibi ile problem..

Dava sürecinde herhangi bir sıkıntı olmaz. Hocam kesin iade almıyorum devam ederseniz engellemek durumunda kalacağım de bitir. Boşuna stresine girme

2. el iade etcem diyor
amazondan alışveriş yapmış gibi çok iyi

1670515968148.png

bunun gibi çok mesaj var. baya gelmemizi istedi geldik

seni tehdit etmiyormu sende dava açabileceğini söyle

yada direk engelle bu türkçeyle olmayan hakkını savunmaya çalışamaz

1670516030241.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1670516048016.png

"sorgu atar bi şekilde ulaşırım" dava ediceğini söyle mernis kullanmak legal bişey dimi :d kendisinin haklarını çok iyi bilip bunu savuncağğını söylüyorya bide :kekw:
mernis çocuk oyuncağı oldu her isteyen erişebiliyor maalsef

Teşekkürler içimi az da olsa rahatlattınız ama uğraşmak istemiyorum gerçekten parasını iade etmicem tabikide o kadar para zaten yok eridi gitti.

kendisi isterse satıcağını yoksa istediği yere başvurmasını söyledim. geri kalanı ona kalmıştır sanırsam

eğer beni vurmazsa neyle sonuçlandığını söylerim

2. elde iade hakkı yok :D boş koy engelle geç.

Ahahahaha ulan başıma gelse mahkemeye verir geçerdim. Tehtit var, illegal iş yapma var, yalan var, küfür var. Birde oduceksin olmucaz falan ergen gibi yazmış ya tam sinir bozucu.
2.el üründe iade diye bir hak yoktur çünkü site aracılığıyla vs almamış. Tek bu bile yeterli. İstersen gerçekten bozuk olsun, bunun öncesi veya sonrası bilinmediği için yasal olarak bir hakkı yok, mahkemeye de veremez. Büyük ihtimal pc'den falan anlamıyor, fan sesi falan büyük ihtimal.
Hiç engellemene gerek yok. Mesajların için seni mahkemeye vereceğim yaz geç. Yazmaya devam ederse verirsin cidden.
Bu arada sistem özellikleri neydi ?

Ahahahaha ulan başıma gelse mahkemeye verir geçerdim. Tehtit var, illegal iş yapma var, yalan var, küfür var. Birde oduceksin olmucaz falan ergen gibi yazmış ya tam sinir bozucu.
2.el üründe iade diye bir hak yoktur çünkü site aracılığıyla vs almamış. Tek bu bile yeterli. İstersen gerçekten bozuk olsun, bunun öncesi veya sonrası bilinmediği için yasal olarak bir hakkı yok, mahkemeye de veremez. Büyük ihtimal pc'den falan anlamıyor, fan sesi falan büyük ihtimal.
Hiç engellemene gerek yok. Mesajların için seni mahkemeye vereceğim yaz geç. Yazmaya devam ederse verirsin cidden.
Bu arada sistem özellikleri neydi ?
5600x
3070 vardı gerisini abim biliyor çok bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,032
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan