Arama sonuçları: *

1. Shoto

Milletimize hayırlı olsun.

Sizden bi şey olmaz iki dakkaya Atatürk düşmanı yaptın beni😀 heykel her yerde var bi tane dahaya gerek var mıydı? Anlatmak istediğim bu.
  2. Shoto

atanı böyle unutturmicaksan bırak kalsın.Her yerde heykel var zaten.
  3. Shoto

muassır mediniyet seviyesi heryeri heykelle doldurmak mı.
  4. Shoto

Aişe 9 yaşındaydı. 6 yaşında da evlenmiştir.

Paranoid şizofren bir kişinin inancının yüz yıllar boyunca gelmesi hiç mantıklı değil kaldı ki basit mantık ve hesaplarla 17-20 yaş aralığında çıkıyor.
  5. Shoto

4070 super sistem almak için beklemeli miyim?

Vatan Bilgisayardaki 36k lık sisteme yetişemedim maalesef sizce yine öyle bir indirim gelir mi veya donanım arşiv yakın tarihte güzel bir sistem çıkarır mı bi 10 gün daha beklemeli miyim?
  6. Shoto

Bilgisayar mı almalıyım Telefon mu?

Teşekkürler hocam telefona bütçe var o sıkıntı değil ama sıra sıra ilk birini sonra bi süre zaman geçtikten sonra birini alacağım yoksa zorlar beni Samsung tarafına da bakacağım alırken.
  7. Shoto

Sistem tükenmesine karşın şuanda sistem düşünmedim temmuz ayı içinde alacağım vatandakini düşünüyorum bitmezse tabletler o kadar para etmez hocam YouTube Google da takılmalık tabletler(onun dışında bişey yapmıyorum zaten mobil oyun oynamıyorum) telefonu 2025 içinde veya yıl sonu gibi alacağım...
  8. Shoto

PC almak istiyorum 4070s li bir pc düşünüyorum tüm arkadaşlarım pc platformunda yani benim için baya önemli ama telefon olarak idarelikten ip6 kullanıyorum telefon benim için çok önemli değil sadece arama falan yapıyorum wp-instagram çok arada ayrıca telefon dışında evde takılabileceğim 2 tane...
  9. Shoto

sistemim pubg mobile kaldırır mı

Elimde bir laptop var pubg mobile kaç fps verir acaba i3 1115G4 işlemci 4 gb ram dahili grafik kartı 2 gb 256 gb ssd şimdiden teşekkürler.
Geri